Ειδήσεις

Ενημέρωση στους αγρότες για το ΠΕΠΑΑ από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Το Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, η Γενική Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής και το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) «Γ. Γεννηματάς» καλούν τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους, τους

τυποποιητές και μεταποιητές, όλους τους εμπλεκόμενους στον αγροδιατροφικό τομέα καθώς και τις δημοτικές και τοπικές αρχές, στην διαβούλευση για το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΕΠΑΑ) 2014-20 και ειδικότερα για το νησί της Ρόδου καθώς επίσης και για θέματα επιχειρηματικότητας στον πρωτογενή τομέα και την μεταποίηση, που θα πραγματοποιηθεί:

• στον Αρχάγγελο, την Τρίτη 1 Απριλίου 2014 και ώρα 19:00 στο Πνευματικό Κέντρο Αρχαγγέλου «Άγιος Σάββας» (έναντι κέντρου Υγείας)

• στην Σορωνή, την Τετάρτη 2 Απριλίου 2014 και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Σορωνής.

Ανάλογες συναντήσεις διαβούλευσης για το ΠΕΠΑΑ, για την Κοινή Αγροτική Πολιτική 2014-20 και ενημέρωσης για θέματα επιχειρηματικότητας στον πρωτογενή τομέα και την μεταποίηση, θα πραγματοποιηθούν σε όσο το δυνατόν περισσότερες Τοπικές και Δημοτικές Κοινότητες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο πλαίσιο της ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα στην επικείμενη

προγραμματική περίοδο 2014-20.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου