Απόψεις

Δεν φτάνει που είναι ΔΕΞΙΟΙ είναι και ΑΔΕΞΙΟΙ

Είναι κατανοητό ότι ο τίτλος του κειμένου δεν χαρακτηρίζει τους «πλανημένους» ψηφοφόρους της ΔΕΞΙΑΣ, που από συνήθεια, οικογενειακές παραδόσεις, φιλικές και κοινωνικές σχέσεις και πλανημένους από υποσχέσεις μικρό εξυπηρέτησης, ψηφίζουν ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ-ΔΕΞΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

Μικρή η κατηγορία εκείνων των ψηφοφόρων που τα οικονομικά τους συμφέροντα ταυτίζονται με τις πολιτικές που πρεσβεύει η ΔΕΞΙΑ και καλώς την ψηφίζουν.

Οι χαρακτηρισμοί ΔΕΞΙΟΙ-ΑΔΕΞΙΟΙ ταιριάζουν απόλυτα σε αυτήν την ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΕ που αποκαλούνται ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και υπέκλεψαν την ψήφο του Λαού υποσχόμενοι, το τέλος του Λαϊκισμού, του ρουσφετιού, την αξιοκρατία, την χρηστή Διοίκηση, την πάταξη της διαφθοράς, της ληστείας του Δημοσίου χρήματος, την εύρυθμον λειτουργία των θεσμών και της Διοίκησης και τέλος την οικονομική ανάκαμψη.

Η εύρυθμη λειτουργία θεσμών και Διοίκησης και το επιτελικό Κράτος του κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,

κάηκαν στις φωτιές, πλακώθηκαν στους σεισμούς, καταποντίστηκαν στις πλημύρες, τους πλάκωσε το χιόνι, με απλά συλλυπητήρια ξεμπερδεύουν με τους θανάτους του ΙΟΥ, σφυρούν αδιάφορα για την απαξίωση του ΕΣΥ, εμπαίζουν θρασύτατα με τους υγειονομικούς, μεταφέρουν τις ευθύνες τους στους ΙΔΙΩΤΕΣ-ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ ΤΟΥΣ για την αισχροκέρδεια από την χρήση των δημοσίων αγαθών και αναδεικνύονται πρωταθλητές στο ξεζούμισμα του απλού πολίτη.

Η παΝΔημία και οι συνέπειες της είναι πταίσμα, μπροστά στο κακούργημα της ακρίβειας και την οικονομική εξαθλίωση του μεγαλύτερου μέρους των κατοίκων αυτής της δύστυχης χώρας.

Δεξιός ο κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (ο χειρότερος από όσους πέρασαν), προστάτης των ισχυρών οικονομικών συμφερόντων, αποδεικνύεται όμως ΑΔΕΞΙΟΣ προστάτης τους.

Διχίλιαρα μοίρασε στις φωτιές, τριχίλιαρα μοιράζει στους εγκλωβισμένους από τα χιόνια και δεν ντρέπεται να ομολογεί, ότι πίεσε την ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ για αυτές τις αποζημιώσεις.

ΔΕΞΙΟΣ και ΑΔΕΞΙΟΣ στον επιμερισμό των πολιτικών ευθυνών, μετέφερε την ευθύνη στους εκμεταλλευτές των ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΑΓΑΘΩΝ και ο ίδιος εύχαρης, μοιράζει σαρδόνια χαμόγελα.

«κουτάβια είστε μας λέει, θα το χωνέψετε και αυτό και θα το ξεχάσετε»

Καλυμμένη πιστεύει πως είναι η πλάτη του, δείχνει απόλυτη εμπιστοσύνη στο σύστημα ενημέρωσης που έχει δημιουργήσει, καλά πληρώνονται από εμένα, γιατί να σταματήσουν να με γλείφουν και γιατί να πάνε κόντρα μου;

Τραβούν την ανηφόρα οι λογαριασμοί της ΔΕΗ, η Διεθνής ενεργειακή κρίση μας λένε ότι φταίει, δεν θα κρατήσει πολύ ισχυρίζονται, το τέλος της Άνοιξης θα φέρει και το τέλος των αυξήσεων, τίποτα δεν έχουν διδαχθεί από το παρελθόν,

«ότι ανεβαίνει δεν κατεβαίνει»

Ποιός είναι αυτός που θα παρέμβει και θα ελέγξει την αισχροκέρδεια των ΑΓΟΡΩΝ;

Οι ανεξάρτητες Αρχές που ο κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ σχεδόν κατάργησε;

Τα ΜΜΕ που έχουν γίνει δικοί του Αγιογράφοι;

Τα πολιτικά κόμματα της Αντιπολίτευσης που τα ΜΜΕ τα έχουν καταδικάσει σε επικοινωνιακή αφωνία;

Οι Γερμανοί προσφέρουν για βοήθεια «κράνη στους Ουκρανούς», ο Πρωθυπουργός μας, καλός μαθητής των Γερμανών, μας πουλά «φύκια για μεταξωτές κορδέλες».

Η Οικονομική ανάκαμψη είναι προ των πυλών, ισχυρίζεται, η χώρα μας θα είναι πρωταθλήτρια σε επενδύσεις και ρυθμούς ανάπτυξης.

Χιλιάδες θέσεις εργασίας θα δημιουργηθούν διατείνεται, πολλές εταιρείες από τώρα ζητούν εργαζόμενους για την ολοκλήρωση των έργων που θα γίνουν.

ΑΔΕΞΙΟΣ όπως είναι, εκτίθεται για όσους έχουν έστω και στοιχειώδη κρίση, τα χρήματα που πιθανόν να έλθουν από το λεγόμενο ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ, ήδη τα έχει μοιράσει η ΑΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ και οι συν αυτώ στους ομοτράπεζους τους.

Οι ΤΡΑΠΕΖΕΣ και συγκεκριμένες ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ είναι οι ευνοημένοι της μοιρασιάς, ο υπόλοιπος κόσμος θα πρέπει να αρκεσθεί σε κάποιους επισφαλείς μισθούς πείνας και στην φτώχεια του.

Ξέρει άραγες ο ΑΔΕΞΙΟΣ-ΔΕΞΙΟΣ Πρωθυπουργός μας, πόσα χρήματα χρειάζεται μια οικογένεια με δυό παιδια, που ζούν σε διαμέρισμα των 80 ή 100 Τ.μ με ενοίκιο 400 ευρώ τον μήνα, και με λογαριασμούς ΔΕΗ διπλάσιους και κάτι παραπάνω από το ενοίκιο;

Σίγουρα όχι, τι σχέση έχει ο γόνος μιας εκ των πλουσιότερων οικογενειών της χώρας με τους φτωχούς και τους ταλαίπωρους;

 

Παρασκευάς Γιάννης

Ρόδος, 27/1/2022

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου