Στεφάνι στην μνήμη των 3 Αξιωματικών ΠΝ που έχασαν την ζωή τους στα Ίμια, έριξε από ελικόπτερο σήμερα το πρωί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.
Φωτογραφίες από το στιγμιότυπο ανέβηκαν στο Twitter, από συνεργάτη του υπουργού.
Στις 31 Ιανουαρίου του 1996, ενώ η κρίση των Ιμίων βρισκόταν στο αποκορύφωμά της, τρία στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού, ο υποπλοίαρχος Χριστόδουλος Καραθανάσης, ο υποπλοίαρχος Παναγιώτης Βλαχάκος και ο αρχικελευστής Έκτορας Γιαλοψός, σκοτώθηκαν, όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν κατέπεσε.
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.