Τοπικές Ειδήσεις

H εταιρία Travel Exchange δωρίζει εξοπλισμό αξίας 3.000 ευρώ στις εθελοντικές ομάδες Αντιμετώπισης Καταστροφών

Ο αντιδήμαρχος κ,Τηλέμαχος Καμπούρης, έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στον λογαριαμο του στο facebook;

“Ναι ! Υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι στην κοινωνία μας που έχουν εντάξει στην καθημερινότητά τους την προστασία όλων μας χωρίς να προσδοκούν ανταλλάγματα. Είναι οι άγρυπνοι εθελοντές αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών, είναι οι διπλανοί μας ήρωες, είναι το λαμπρό παράδειγμα μας. Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης οφείλουμε να στεκόμαστε αρωγοί στο έργο τους.

H εταιρία Travel Exchange τους στηρίζει έμπρακτα δωρίζοντας τους εξοπλισμό αξίας 3.000 ευρώ. Στην Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών Ρόδου (Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών Ρόδου – Ο.Α.Κ) , στην Εθελοντική Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών Σαλάκου (Εθελοντικη Ομαδα Αντιμετωπισης Καταστροφων Σαλακου) και στην Εθελοντική Ομάδα Πρόληψης Καταστροφών CBers Rodos (ΕΟΠΚ CB Δωδεκανήσου ) ευχόμαστε δύναμη και υγεία και τους ευχαριστούμε από καρδιάς για τον αλτρουισμό τους και την αγάπη τους.”

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου