Αθλητικά

Ποδόσφαιρο: Στο γήπεδο Έμπωνα ο Γιώργος Χατζημάρκος

Το ανακατασκευασμένο γήπεδο της Αναγέννησης Έμπωνα επισκέφθηκε ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Ευστρατίου και τους αντιδημάρχους Τηλέμαχο Καμπούρη και Νεκτάριο Φλοσκάκη, ο οποίος είχε την ευκαιρία να δει με τα μάτια του την κατάσταση του γηπέδου.
Ο κ. Χατζημάρκος διαπίστωσε ποιες περαιτέρω εργασίες πρέπει να γίνουν, έτσι ώστε το γήπεδο Έμπωνα να καταστεί πρότυπο, όπως ανέφερε με την ακόλουθη ανάρτηση στο προσωπικό προφίλ που διατηρεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης:
«Στο γήπεδο της Αναγέννησης Έμπωνα, που ανασκευάστηκε με τελευταίας γενιάς τάπητα και παραδόθηκε στη νεολαία του χωριού, αισθανόμαστε την χαρά της δημιουργίας.
Αυτής της καθημερινής μάχης, που δίνουμε με όλες τις καταστάσεις που πρέπει να ξεπεράσουμε για να κάνουμε την δουλειά μας. Με τον αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Χρήστο Ευστρατίου και τους αντιδημάρχους του Δήμου Ρόδου Νεκτάριο Φλοσκάκη και Τηλέμαχο Καμπούρη, διαπιστώσαμε στην επίσκεψη μας στο γήπεδο Εμπωνα τι άλλο πρέπει να προστεθεί ώστε να καταστεί γήπεδο-πρότυπο.
Και θα το κάνουμε.
Γιατί αγαπάμε τον τόπο μας και την ευθύνη».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου