ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνελήφθη 17χρονος για διακεκριμένες κλοπές στη Ρόδο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Συνε­λή­φθη χθες (Κυριακή 26 Οκτω­βρίου 2025) στη Ρόδο, από αστυ­νο­μι­κούς της Υπο­διεύ­θυν­σης Δίωξης και Εξι­χνί­α­σης Εγκλη­μά­των Ρόδου, ένας 17χρονος ημε­δα­πός κατη­γο­ρού­με­νος για δια­κε­κρι­μέ­νες κλοπές.

Επι­πλέον, η δικο­γρα­φία που σχη­μα­τί­σθηκε περι­λαμ­βά­νει δύο συνερ­γούς του.

Ειδι­κό­τερα, χθες πρώτες πρωινές ώρες, περι­πο­λού­ντες αστυ­νο­μι­κοί εντό­πι­σαν δύο νεαρούς να περιερ­γά­ζο­νται αυτό­ματα μηχα­νή­ματα παι­χνι­διών, οι οποίοι αντι­λαμ­βα­νό­μενα τον επι­κεί­μενο έλεγχο τρά­πη­καν σε φυγή.

Ωστόσο, οι αστυ­νο­μι­κοί κατά­φε­ραν να ακι­νη­το­ποι­ή­σουν τον 17χρονο και παράλ­ληλα να εντο­πί­σουν διαρ­ρη­κτικά εργα­λεία στο σημείο.

Από την περαι­τέρω διε­ρεύ­νηση της υπό­θε­σης προ­έ­κυψε ότι, το χρονικό διά­στημα από 14 έως 21.10.2025, ο 17χρονος συμ­με­τείχε σε τρεις περι­πτώ­σεις διαρ­ρή­ξεων μηχα­νη­μά­των παι­χνι­διών αφαι­ρώ­ντας συνο­λικά 6.250 ευρώ, σε κλοπή Ι.Χ.Ε. αυτο­κί­νη­του και παρα­βί­αση καταστήματος-επιχείρησης.

Το κλεμ­μένο όχημα βρέθηκε και απο­δό­θηκε, ενώ τα διαρ­ρη­κτικά εργα­λεία που χρη­σι­μο­ποιού­σαν κατα­σχέ­θη­καν.

Ο συλ­λη­φθείς θα οδη­γη­θεί στην Εισαγ­γε­λία Πρω­το­δι­κών Ρόδου.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.