Τοπικές Ειδήσεις

Προς τον Ισλαμιστή Ερντογάν – Aρθρο του K. Σαρή

Για λόγους ευγενείας σε αποκαλώ «Κύριε» και θέλω να σου επισημάνω κάποια πράγματα. Σε ένδειξη δήθεν ισχύος προκαλείς, παραβιάζοντας τα χωρικά μας ύδατα, και συγκεκριμένα της Ρόδου και του Καστελλορίζου.
Υποθέτω ότι τα πράττεις αυτά επειδή δεν έχεις εκτιμήσει σωστά την γενναιότητα των Ελλήνων και του ελληνικού έθνους ειδικότερα. Επειδή δε κατά σύμπτωση οι λεονταρισμοί σου αυτοί συμβαίνουν το μήνα Οκτώβριο να σου υπενθυμίσω ιστορικά ότι εάν η Ευρώπη είναι ελεύθερη και έχει διατηρήσει όλες τις αρχές και αξίες της ζωής, το οφείλει στον Ελληνικό λαό και στην αντίσταση, την οποία προέβαλε έναντι του Χίτλερ και του Μουσσολίνι, οι οποίοι είχαν αποφασίσει να καθυποτάξουν όλη την Ευρώπη, όπως εσύ τώρα κομπορρημονείς τόσο για την Ελλάδα, όσο και για την Κύπρο.
Η ιστορία διδάσκει ότι οι σατράπηδες σαν και εσένα έχουν κακό τέλος. Με τις πράξεις σου δε αυτές και τις εν γένει συμπεριφορές σου, επιζητάς να έχεις το τέλος των παραπάνω ομοϊδεατών σου.
Η Ελλάδα πέραν από τις συμμαχίες της με όλο τον πολιτισμένο κόσμο είναι και από μόνη της ισχυρή και ικανή, όχι μόνο να σε αντιμετωπίσει αλλά και να σε ταπεινώσει. Διάβασε λίγο την Ελληνική ιστορία και ενδεχόμενα κάτι να διδαχθείς. Αν δεν γνωρίζεις το «μολών λαβέ», φρόντισε να το μάθεις.
Να ξεκαθαρίσουμε δε επίσης, ότι με τον λαό της Τουρκίας δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα και πάντοτε τρέφουμε αισθήματα φιλίας.
Εσύ κύριε Σουλτάνε είσαι το πρόβλημα πρώτα για τον λαό σου, γι αυτούς που έχουν τη στοιχειώδη λογική και κατά δεύτερο λόγο με τη χώρα μας, της οποίας τον πολιτισμό, αντί να προσπαθήσεις να μιμηθείς, τον αντιμάχεσαι, θεωρείς δε μόνους συμμάχους σου μόνο τους Ισλαμιστές, ακόμα και τους Τζιχαντιστές, διότι δεν μπορείς να κατανοήσεις πέραν των άλλων, τα μηνύματα της Χριστιανικής θρησκείας, περί αγάπης και αλληλεγγύης.

Ρόδος, 26 Οκτωβρίου 2020
Κωνσταντίνος Σαρής
Δικηγόρος

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου