Το δυνατότερο έως τώρα, φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για την σεζόν 2020-2021, θα δώσει σήμερα Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου ο Α.Σ. Ρόδος.
Τα «ελάφια» θα αντιμετωπίσουν στις 17:00 στο γήπεδο των Γλυκών Νερών την ομάδα της Καλαμάτας.
Ο προπονητής των «πρασίνων» Κώστας Βελιτζέλος αναμένεται να χρησιμοποιήσει όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του, δοκιμάζοντας διάφορα σχήματα και τακτικές, έτσι ώστε να βγάλει νέα χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική τους κατάσταση και για το σημείο που βρίσκεται η προετοιμασία.
Στο φιλικό παιχνίδι με την «Μαύρη Θύελλα» θα χρησιμοποιηθεί και ο Σέρβος ποδοσφαιριστής που προτάθηκε στον σύλλογο, από τον παλαιό ποδοσφαιριστή του Α.Σ. Ρόδος, Ζάρκο Λάζετιτς.
Ο Αντώνης Γιόνδης τελικά δεν ταξίδεψε με τα «ελάφια» στην Αθήνα, καθώς αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό και προτιμήθηκε να παραμείνει στο νησί μας για να αποθεραπευτεί.
Από εκεί και πέρα, η αποστολή του Α.Σ. Ρόδος ταξίδεψε για την Αθήνα το πρωί της Παρασκευής, ενώ το απόγευμα της ίδια ημέρας έγινε προπόνηση στο γήπεδο Μαρκόπουλου.
Τα «ελάφια» προπονήθηκαν και το πρωί του Σαββάτου στο ίδιο γήπεδο, με τον Κώστα Βελιτζέλο να ρίχνει το βάρος σε ασκήσεις τακτικής και σε αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι η αποστολή του Α.Σ. Ρόδος θα επιστρέψει στο νησί μας το βράδυ της Κυριακής και από την Δευτέρα θα συνεχιστεί η προετοιμασία των «πρασίνων»… εντός των τειχών.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ