Αθλητικά

Πειθαρχική Επιτροπή: Το ποινολόγιο του τοπικού

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΣΔ οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής που αφορούν στις ποινές των ποδοσφαιριστών και τις κλήσεις σε απολογία.
Βαρύς ήταν ο πέλεκυς για τρεις ποδοσφαιριστές, καθώς η Π.Ε. τιμώρησε με πέντε αγωνιστικές τον ποδοσφαιριστή της Δόξας Καρδάμαινας Δαυίδ Κατσαρό, με τρεις αγωνιστικές τον ποδοσφαιριστή του Διαγόρα Βατίου Λάμπρο Ζωάννου και με τέσσερις αγωνιστικές τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΡΑ Τίμη Μπάρδη.
Αναλυτικά όλες οι αποφάσεις της Π.Ε.:
Ποινές ποδοσφαιριστών
Δόξα Καρδάμαινας-Διαγόρας Βατίου στις 21/09 (2η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή της Δόξας Καρδάμαινας, Δ. Κατσαρό ποινή πέντε αγωνιστικών και χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ για υποσχόμενη επίθεση (έπαιξε την μπάλα με το χέρι), 2η κίτρινη κάρτα και υβριστική συμπεριφορά στο διαιτητή (άρθρο 10’ παρ. 1α περ. IΙΙ- άρθρο 10’ παρ.1δ’ περ. Ι και άρθρο 10’ παρ. 2δ’ του Π.Κ.).
Στον ποδοσφαιριστή της Δόξας Καρδάμαινας, Ν. Κάρλο ποινή μίας αγωνιστικής για ανάρμοστη διαγωγή σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή, 2η κίτρινη κάρτα (άρθρο 10’ παρ. 1α περ. I του Π.Κ.).
Στον ποδοσφαιριστή του Διαγόρα Βατίου, Γ. Χουτεσιώτη ποινή μίας αγωνιστικής για υποσχόμενη επίθεση, 2η κίτρινη κάρτα (άρθρο 10’ παρ. 1α περ. IΙΙ του Π.Κ.).
Στον ποδοσφαιριστή του Διαγόρα Βατίου, Λ. Ζωάννου ποινή τριών αγωνιστικών και χρηματικό πρόστιμο 30 ευρώ για βάναυση συμπεριφορά σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή (άρθρο 10’ παρ. 1γ και άρθρο 10’ παρ. 2δ’ του Π.Κ.).
Α.Ε. Κατταβιάς- ΑΕΡΑ στις 21/09 (2η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή της «Α.Ε.Ρ.Α.», Τ. Μπάρδη ποινή τεσσάρων αγωνιστικών και χρηματικό πρόστιμο 40 ευρώ για υβριστική συμπεριφορά στον Α’ βοηθό διαιτητή (άρθρο 10’ παρ. 1δ’ περ. I και άρθρο 10’ παρ. 2δ’ του Π.Κ.).
Αστέρας Παστίδας –Ηρακλής Μαριτσών στις 22/09 (2η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή του Ηρακλή Μαριτσών, Μ. Πλύγκο ποινή μίας αγωνιστικής για επικίνδυνο παίξιμο σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή με κίνδυνο την σωματική του ακεραιότητα (άρθρο 10’ παρ. 1α περ. IV του Π.Κ.).
Χρηματικά πρόστιμα καταβλητέα μέχρι τις 27/10/2019 (άρθρο 23’ παρ. 2α’ του Π.Κ.).
Κλήση προς απολογία
Συμφώνα με τις περιγραφές των Αξιωματούχων αγώνων, καλούνται για παραβάσεις των άρθρων του Π.Κ σε εγγραφή απολογία μέχρι την Τετάρτη 02/10/2019 και ώρα 16:00 στα γραφεία της ΕΠΣΔ τα κάτωθι φυσικά και νομικά πρόσωπα.
Αστέρας Παστίδας-Ηρακλής Μαριτσών στις 22/09 (2η αγωνιστική)
Το σωματείο του Ηρακλή Μαριτσών, σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. από τον διαιτητή και την έκθεση του παρατηρητή, επί παραβάσεων των άρθρων 1,2,3,4,5,6,13,14 και 15, παρ 3΄ και 8’ του Πειθαρχικού Κώδικα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου