Με μικροπροβλήματα, τα οποία πάντως δεν είναι ικανά να χαλάσουν τη διάθεση του προπονητή Μιχάλη Πολιά και να μετριάσουν την ικανοποίησή του για τον τρόπο με τον οποίο εξελίσσεται η προετοιμασία, συνεχίζονται οι καθημερινές προπονήσεις των ποδοσφαιριστών του Φοίβου.
Οι πάντες συμμετέχουν στο πρόγραμμα με απόλυτη προσήλωση, κάνοντας τον τεχνικό της ομάδας να περιγράφει την προσπάθειά τους με τα καλύτερα λόγια και να περιμένει ανάλογη συνέχεια.
Εκτός θα παραμείνει για ένα διάστημα ο Αλτίν Ταφάνι, ο οποίος θα ενταχθεί στις προπονήσεις μόλις τον διευκολύνουν τα, στην παρούσα φάση, ανελαστικά επαγγελματικά του ωράρια.
Για λίγες μέρες θα ξεκουραστεί ο πολύπειρος επιθετικός Φώτης Χατζηβαλσάμης, ο οποίος αισθάνθηκε σφίξιμο στον δικέφαλο, οι ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στους προσαγωγούς έστειλαν στα «πιτς» τον νεαρό τερματοφύλακα Μανώλη Ρουσακάκη, ενώ τρεις με τέσσερις εβδομάδες θα χρειαστεί, για να επανέλθει, ο επίσης νεαρός Γιώργος Αγγελάκης, ο οποίος ακολουθεί ειδική φαρμακευτική αγωγή προκειμένου αν αντιμετωπίσει ένα μικροπρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.
Ο Μιχάλης Πολιάς θα λάβει το πρώτο δείγμα γραφής από τη δουλειά των παικτών του το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα όχι με τον Αστέρα Παστίδας, όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά, αλλά με τον Ευκλή Σορωνής.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ