ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δόξα Καρδάμαινας: Ενίσχυση με Δημήτρη Μυλωνά

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Δοξα Καρδαμαινας- Μυλωνας

Στην Δόξα Καρ­δά­μαι­νας θα συ­νε­χί­σει την πο­δο­σφαι­ρι­κή του πο­ρεία ο Δη­μή­τρης Μυ­λω­νάς, καθώς ο 35χρο­νος με­σο­α­μυ­ντι­κός συμ­φώ­νη­σε με την ομάδα του Κατέ Φον­σέ­κα.

Ο Μυ­λω­νάς αγω­νί­στη­κε στην τε­λευ­ταία χρο­νιά με την φα­νέ­λα της Α.Ε Κω και πρό­κει­ται για μία ση­μα­ντι­κή με­τεγ­γρα­φή για τους «με­λα­νό­λευ­κους», οι οποί­οι ενι­σχύ­ο­νται αρ­κε­τά στην με­σο­α­μυ­ντι­κή τους γραμ­μή ενό­ψει του νέου πρω­τα­θλή­μα­τος της Α’ Κα­τη­γο­ρί­ας.

Ανα­λυ­τι­κά η ανα­κοί­νω­ση:

«Ο Α.Σ. Δόξα Καρ­δά­μαι­νας ανα­κοι­νώ­νει την από­κτη­ση του Δη­μή­τρη Μυ­λω­νά από την Α.Ε Κω και τον κα­λω­σο­ρί­ζει στον σύλ­λο­γο.

Του ευ­χό­μα­στε μια καλή σεζόν, χωρίς τραυ­μα­τι­σμούς και μαζί να πε­τύ­χου­με τους στό­χους μας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.