Τοπικές Ειδήσεις

Ανακοίνωση της Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου για την αποχώρηση του Άγγελου Ανανία από το περιφερειακό συμβούλιο

Από το Γραφείο Τύπου της Συμμαχίας Νοτίου  Αιγαίου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Αποχώρησε για επαγγελματικούς λόγους από το περιφερειακό συμβούλιο το μέλος της παράταξης μας κ. Άγγελος Ανανίας.

Ο Άγγελος Ανανίας ξεχώρισε για την εντιμότητα, την ευγένεια, τη δυναμική, την επιμονή, τις προτάσεις και τον πολιτικό του λόγο για θέματα που αφορούσαν τα νησιά μας και έχρηζαν ανάδειξης και κυρίως αντιμετώπισης.

Νέος με αρχές και ήθος. Αποτελεί κόσμημα για την κοινωνία της Ρόδου από την οποία προέρχεται αλλά και τον υπολοίπων νησιών σε Δωδεκάνησα και Κυκλάδες.

Αναφερόμενος στην αποχώρηση του Άγγελου Ανανία ο επικεφαλής της παρατάξεως Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου Μανώλης Γλυνός δήλωσε:

« Άγγελε Ανανία με λυπεί αφάνταστα η αποχώρηση σου από το περιφερειακό συμβούλιο. Είμαι όμως υποχρεωμένος να σεβαστώ τους λόγους που σε οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Δεν χωρίζουν οι δρόμοι μας όμως εδώ. Θα ξανανταμώσουμε ! Σε ευχαριστώ από καρδιάς για όσα προσέφερες σε μένα και την παράταξη μας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου