Τοπικές Ειδήσεις

Συγχαρητήρια και ευχές του Βασίλη Α. Υψηλάντη με την ανακοίνωση των βάσεων για τις Ανώτερες και Ανώτατες Σχολές της χώρας.

Ο Κοσμήτορας και Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής Βασίλης Α. Υψηλάντης, Βουλευτής Δωδεκανήσου με την ανακοίνωση των βάσεων για τις Ανώτερες και Ανώτατες Σχολές της χώρας προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση:

« Εκφράζω τα θερμότερα συγχαρητήρια μου, στις νέες και τους νέους της Δωδεκανήσου, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. Εύχομαι να έχουν υγεία, πρόοδο και ευόδωση κάθε στόχου στη ζωή τους.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στις οικογένειες και τους καθηγητές τους, που τους στήριξαν στην πρώτη αυτή μεγάλη και σημαντική προσπάθειά τους.

Τα νέα παιδιά που δεν κατάφεραν τον στόχο αυτό να μην απογοητευθούν. Το ταξίδι στη ζωή προσφέρει πολλές και σημαντικές ευκαιρίες. Η απώλεια αυτού του πρώτου στόχου δε σημαίνει το τέλος, αλλά την αρχή για μια νέα καρποφόρα προσπάθεια.

Αρκεί να δοθεί πίστη στον εαυτό μας, στις δυνάμεις μας και να προχωράμε μπροστά.»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου