ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πολύστρατος: Κανένα παράπονο από την Περιφέρεια

Παύλος Nτοκόουπιλ 1 λεπτό ανάγνωση
ΠΟΛΥΣΤΡΑΤΟΣ

Την απόφασή τους να μην κατε­βά­σουν την ομάδα τους στις διορ­γα­νώ­σεις της νέας αγω­νι­στι­κής περιό­δου, καθώς αδυ­να­τούν να δια­χει­ρι­στούν τις υπο­χρε­ώ­σεις μίας ακόμα σεζόν μακριά από τα Λάερμα, επι­βε­βαί­ω­σαν οι άνθρω­ποι του Πολύ­στρα­του.

Όπως διευ­κρί­νισε ο πρό­ε­δρος του σωμα­τείου Λευ­τέ­ρης Χρι­στο­φό­ρου, η απο­γο­ή­τευση που αισθά­νε­ται ο ίδιος, οι συνερ­γά­τες του και οι φίλοι της ομάδας για την καθυ­στέ­ρηση στην υλο­ποί­ηση της ανα­γκαίας ανα­καί­νι­σης του γηπέδου της κοι­νό­τη­τας και που εν τέλει οδήγησε στη λήψη της από­φα­σης για την αδρα­νο­ποί­ηση του συλ­λό­γου μέχρι το ζήτημα να διευ­θε­τη­θεί, σε καμία περί­πτωση δεν θα πρέπει να εκλη­φθεί ως αιχμή για τους φορείς της τοπικής αυτο­διοί­κη­σης, πόσω δε μάλλον για την Περι­φέ­ρεια Νοτίου Αιγαίου. Ειδικά από την τελευ­ταία οι Λαερ­με­νοί δεν έχουν το παρα­μι­κρό παρά­πονο, καθώς εμφα­νί­στηκε συνεπής στην υπό­σχεσή της να χρη­μα­το­δο­τή­σει και να προ­ω­θή­σει το έργο, το οποίο βάσει της ενη­μέ­ρω­σης που έλαβαν οι άνθρω­ποι του Πολύ­στρα­του, έχει δημο­πρα­τη­θεί και απο­κτή­σει ανάδοχο.

Την απά­ντηση για τους λόγους που δεν έχει μπει ακόμα στη φάση της υλο­ποί­η­σης, παρότι τους είχε δοθεί η υπό­σχεση πως τον Ιούλιο θα το είχαν στη διάθεσή τους, οι παρά­γο­ντες του σωμα­τείου συνε­χί­ζουν να την ανα­ζη­τούν.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.