Αθλητικά

Πολύστρατος: Κανένα παράπονο από την Περιφέρεια

Την απόφασή τους να μην κατεβάσουν την ομάδα τους στις διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς αδυνατούν να διαχειριστούν τις υποχρεώσεις μίας ακόμα σεζόν μακριά από τα Λάερμα, επιβεβαίωσαν οι άνθρωποι του Πολύστρατου.
Όπως διευκρίνισε ο πρόεδρος του σωματείου Λευτέρης Χριστοφόρου, η απογοήτευση που αισθάνεται ο ίδιος, οι συνεργάτες του και οι φίλοι της ομάδας για την καθυστέρηση στην υλοποίηση της αναγκαίας ανακαίνισης του γηπέδου της κοινότητας και που εν τέλει οδήγησε στη λήψη της απόφασης για την αδρανοποίηση του συλλόγου μέχρι το ζήτημα να διευθετηθεί, σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να εκληφθεί ως αιχμή για τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, πόσω δε μάλλον για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Ειδικά από την τελευταία οι Λαερμενοί δεν έχουν το παραμικρό παράπονο, καθώς εμφανίστηκε συνεπής στην υπόσχεσή της να χρηματοδοτήσει και να προωθήσει το έργο, το οποίο βάσει της ενημέρωσης που έλαβαν οι άνθρωποι του Πολύστρατου, έχει δημοπρατηθεί και αποκτήσει ανάδοχο.
Την απάντηση για τους λόγους που δεν έχει μπει ακόμα στη φάση της υλοποίησης, παρότι τους είχε δοθεί η υπόσχεση πως τον Ιούλιο θα το είχαν στη διάθεσή τους, οι παράγοντες του σωματείου συνεχίζουν να την αναζητούν.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου