Αθλητικά

Τα «Αθλητικά Μονοπάτια» στην Κάσο

Στην ακριτική Κάσο βρέθηκε το πρόγραμμα «Αθλητικά Μονοπάτια» του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, με τον Δήμο της ηρωικής νήσου να εκδίδει την ακόλουθη ανακοίνωση προς ενημέρωση:
«Ολοκληρώθηκε και για φέτος το πρόγραμμα ‘’Αθλητικά Μονοπάτια’’ του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, με πλήθος αθλημάτων και δραστηριοτήτων για τα παιδιά. Για άλλη μια χρονιά υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον για το πρόγραμμα και ο αριθμός των παιδιών που συμμετείχαν ήταν αξιοσημείωτος.
Τα ‘’Αθλητικά Μονοπάτια’’ διεξήχθησαν τόσο στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου και Λ.Τ. Κάσου όσο και στην παραλία του Εμπορειού και στο γήπεδο 5×5.
Στο πλαίσιο του προγράμματος τα παιδιά κατάφεραν να αναπτύξουν όχι μόνο τις αθλητικές τους ικανότητες αλλά και το ομαδικό πνεύμα, τη συνεργασία.
Επιπλέον των καθιερωμένων δραστηριοτήτων, τα παιδιά φέτος είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε βιωματικά εργαστήρια εκμάθησης μαθηματικών Why Math, με την χρήση τεχνολογίας.
Όλα τα παραπάνω πραγματοποιήθηκαν με την καθοδήγηση αξιόλογων και καταξιωμένων γυμναστών του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.
Ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Κάσου θα ήθελε να ευχαριστήσει τόσο το Ι.Ν.Σ. και τους γυμναστές του όσο και τα παιδιά για τη συμμετοχή και το ζήλο που έδειξαν για το πρόγραμμα. Ευελπιστεί σε μια νέα συνεργασία και ευχαριστεί το Ίδρυμα Νιάρχου που πάντα βρίσκεστε δίπλα στο νησί μας!».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου