ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η περιπέτεια γνωστής από την Eurovision τραγουδίστριας που βρέθηκε κρατούμενη στην Κω

news room 1 λεπτό ανάγνωση
eurovision

Η τρα­γου­δί­στρια από τη Σουηδία Καρόλα Χέγκκ­βιστ κατέ­ληξε στο κρα­τη­τή­ριο στην Κω ενώ βρι­σκό­ταν στο νησί για να βοη­θή­σει τους πρό­σφυ­γες.

Όπως ανα­φέ­ρουν τα διεθνή ΜΜΕ, η τρα­γου­δί­στρια και νική­τρια της Eurovision το 1991 πέρσι το καλο­καίρι απο­φά­σισε να έρθει στην Κω προ­κει­μέ­νου να βοη­θή­σει τους πρό­σφυ­γες και μετα­νά­στες που βρί­σκο­νταν στο νησί.

Σύμφωνα με συνέ­ντευξη που παρα­χώ­ρησε σε σου­η­δική εφη­με­ρίδα, ενώ βρι­σκό­ταν στην Κω είδε κάποιους να προ­σπα­θούν να κλέψουν μηχανές σκαφών που μετέ­φε­ραν τους πρό­σφυ­γες και προ­σπά­θησε να τους στα­μα­τή­σει.

«Άρχισαν να με κυνη­γούν, στο αυτο­κί­νητο μου επέ­βαι­ναν και οκτώ πρό­σφυ­γες. Ακο­λού­θησε μία κατα­δί­ωξη, όπως στις ταινίες» ανέφερε η τρα­γου­δί­στρια προ­σθέ­το­ντας ότι έτσι πήρε την απόφαση να πάει στο αστυ­νο­μικό τμήμα για να ζητήσει βοήθεια.

«Οι κλέφτες άρχισαν να λένε ψέματα και φώναζαν ότι εγώ είχα κλέψει τη μηχανή. Επι­πλέον είπαν ότι είχα πάρει χρήματα για να μετα­φέρω τους πρό­σφυ­γες» πρό­σθεσε εξη­γώ­ντας ότι έτσι κατέ­ληξε στα κρα­τη­τή­ρια και ότι αφέθηκε ελεύ­θερη λίγες ώρες αργό­τερα.

enikos.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.