Άλλαξε ώρα η τακτική γενική συνέλευση της Super League 2, η οποία θα ξεκινήσει τελικά στις 15:00 την Τετάρτη 10 Ιουλίου.
Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή προς ενημέρωση αναφέρονται τα εξής:
«Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024 και ώρα 15:00 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της ‘’Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας Super League 2’’ , στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης :
Διοικητικός – Οικονομικός Απολογισμός περιόδου 2023-2024.
Εάν δεν υπάρξει απαρτία, η Τακτική Γενική Συνέλευση θα συγκληθεί, χωρίς άλλη πρόσκληση, την επόμενη ημέρα, δηλαδή στις 11 Ιουλίου 2024 και ώρα 15:00, στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού».
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.