ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποδηλασία: Η βαθμολογία των συλλόγων της Δωδεκανήσου

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Ποδηλασία- Γύρος Ρόδου

Η Ελ­λη­νι­κή Ομο­σπον­δία Πο­δη­λα­σί­ας ανα­κοί­νω­σε την βαθ­μο­λο­γία των συλ­λό­γων, μετά από την ει­σα­γω­γή 260 φύλ­λων αγώνα στην στα­τι­στι­κή της υπη­ρε­σία έως και τις 27 Μαΐου.

Την κα­λύ­τε­ρη θέση από τα σω­μα­τεία της Δω­δε­κα­νή­σου κα­τα­λαμ­βά­νει ο Ρο­δή­λιος που είναι 6ος στην γε­νι­κή βαθ­μο­λο­γία έχο­ντας 908 βαθ­μούς, ενώ τον ακο­λου­θεί ο Δια­γό­ρας που κα­τα­λαμ­βά­νει την 21η θέση με 404 βαθ­μούς.

Ανα­λυ­τι­κά η βαθ­μο­λο­γία των συλ­λό­γων της Δω­δε­κα­νή­σου:

Κα­τά­τα­ξη Σω­μα­τείο Αρ. Αθλη­τών Συμ­με­το­χές Βαθ­μοί

6 ΡΟ­ΔΗ­ΛΙΟΣ Π.Ο.ΡΟΔΟΥ 25 69 908

21 Γ.Σ.ΔΙΑ­ΓΟ­ΡΑΣ 13 42 404

25 ΚΩ­Α­ΚΟΣ Ο.Π. 18 66 387

26 Π.Ο.ΚΩΣ 16 65 369

29 Α.Σ.ΡΟΔΟΥ ΕΛΑ­ΦΟΣ 20 53 317

30 Α.Ο.ΑΝΤΑΙΟΣ 16 50 308

43 Κ.Α.Ο. ΦΙ­ΛΙ­ΝΟΣ 11 35 148

69 Π.Ο.ΡΟΔΟΥ ΙΒΙ­ΣΚΟΣ 1 2 14

76 Π.Α.Σ.ΑΣΚΛΗ­ΠΙΟΣ ΚΩ 1 4 4

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.