ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μετά τις 10/5 θα εξεταστεί η επιστροφή για τις Ακαδημίες

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Αυγενακης- Ποδοσφαιρο

Αίτημα στους λοι­μω­ξιο­λό­γους κατέ­θεσε το Υφυ­πουρ­γείο αθλη­τι­σμού, για έναρξη προ­πο­νή­σεων στις ομάδες των Κ17 και Κ19 της Σούπερ Λιγκ, για τη Β’ και Γ’ Εθνική Γυναι­κών ενώ απο­φα­σί­στηκε να επα­νε­ξε­τα­στεί στις 10/5 το αίτημα για επα­νέ­ναρξη στις ακα­δη­μίες.

Τα αιτή­ματα αφορούν ανα­λυ­τικά:

Έγκριση χρήσης των self test και στον αθλη­τι­σμό.

• Έναρξη προ­πο­νή­σεων των αθλητών ανα­πτυ­ξια­κών κατη­γο­ριών και των Ακα­δη­μιών, με την ιδία μεθο­δο­λο­γία και ρυθ­μί­σεις με τις οποίες ηλι­κιακά επι­στρέ­φουν και συμ­με­τέ­χουν στις σχο­λι­κές τους δια­δι­κα­σίες.

• Έναρξη προ­πο­νή­σεων για:

-Ποδόσφαιρο, στις ηλι­κια­κές κατη­γο­ρίες Κ19 και Κ17 των ομάδων της Super League

-Ποδόσφαιρο, στις κατη­γο­ρίες Β’ και Γ’ Εθνική γυναι­κών

-Μπάσκετ, στις κατη­γο­ρίες Β’ και Γ’ Εθνική ανδρών

-Βόλεϊ, στην κατη­γο­ρία Α2 (Pre League) ανδρών και γυναι­κών

-Χάντμπολ στις κατη­γο­ρίες Α2 και Β’ Εθνική ανδρών και Α2 Εθνική γυναι­κών.

• Αδεία διε­ξα­γω­γής ιππο­δρο­μιών στο Μαρ­κό­πουλο.

• Κατάρ­τιση οδικού χάρτη ανοίγ­μα­τος Γυμνα­στη­ρίων.

Η Επι­τροπή απο­φά­σισε τα εξής:

• Την εξέταση της επα­νέ­ναρ­ξης των Ακα­δη­μιών μετά από τις 10/05/2021.

• Την εξέταση της επι­στρο­φής των αθλητών ηλι­κια­κών κατη­γο­ριών στις προ­πο­νή­σεις, για την εισα­γωγή τους στα Πανε­πι­στή­μια, μετά τις 10/05/2021.

• Τη χρήση self-test στις ατο­μι­κές προ­πο­νή­σεις, μόνο για τους υπο­ψη­φί­ους για εισα­γωγή στα ΤΕΦΑΑ και τις στρα­τιω­τι­κές σχολές.

• Τη μη έγκριση της χρήσης απο­κλει­στικά του self-test στον αθλη­τι­σμό, σε αντι­κα­τά­σταση του μορια­κού και αντι­γο­νι­κού ελέγχου, δεδο­μέ­νου ότι αφορά δρα­στη­ριό­τη­τες υψηλού κιν­δύ­νου

• Την άμεση συγκρό­τηση υπο­ε­πι­τρο­πής καθο­ρι­σμού «υψηλού και χαμηλού κιν­δύ­νου αθλη­μά­των», καθώς και οδικού χάρτη επα­να­λει­τουρ­γίας των αθλη­τι­κών δρα­στη­ριο­τή­των, που θα απο­τε­λεί­ται από τους κ. Τσιόδρα, Σαρόγλου, Χατζη­γε­ωργίου, Παπα­ευαγγέλου και Σύψα και θα συνερ­γα­στεί με την Γενική Γραμ­μα­τεία Αθλη­τι­σμού.

Όσο για το θέμα των Γυμνα­στη­ρίων, επι­φυ­λά­χτη­καν να το εξε­τά­σουν μετά το Πάσχα αξιο­λο­γώ­ντας τα επι­δη­μιο­λο­γικά στοι­χειά που θα υπάρ­χουν έως τότε.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.