Την Τρίτη και συγκεκριμένα στις 19:30 ο Α.Σ. Αρένα διοργανώνει διαδικτυακή παρουσίαση και συζήτηση, με έναν από τους πιο διακεκριμένους ανθρώπους στο χώρο των υποδομών.
Ο κ. Βαγγέλης Μπέκας είναι προπονητής στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού (Κ-17 και Κ-15), έχει μακροχρόνια εμπειρία σαν προπονητής φυσικής κατάστασης σε ομάδες της Super League και της Football League και επί σειρά ετών είναι επικεφαλής του staff φυσικής κατάστασης στο Gerards Soccer Camp.
Το θέμα που θα αναπτύξει είναι σχετικό με την βιολογική και ψυχολογική ανάπτυξη των παιδιών σε όλα τα ηλικιακά στάδια, είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για κάθε γονέα και προπονητή και θα είναι διαδραστικού χαρακτήρα.
Στην συζήτησης πέρα από τους προπονητές και τους γονείς της Ακαδημίας οι διοργανωτές θα χαρούν να έχουν συμμετοχές από γονείς και προπονητές κάθε Ακαδημίας της Ρόδου. Ιδιαίτερο κάλεσμα κάνουν οι διοργανωτές στους ανθρώπους των Ακαδημιών αλλά και τους γονείς των παιδιών των ακριτικών νησιών μας οι οποίοι θα έχουν προτεραιότητα!
Α.Ο. Σύμης, Α.Σ. Καρπαθου Ποσειδωνας και Α.Σ. Τήλος σας περιμένουμε στην παρέα μας! Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με τον προπονητή Λάζαρο Θρουμουλόπουλο.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ