ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αρένα: Τηλεδιάσκεψη με Μπέκα

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΡΕΝΑ- ΜΠΕΚΑΣ

Την Τρίτη και συγκε­κρι­μένα στις 19:30 ο Α.Σ. Αρένα διορ­γα­νώ­νει δια­δι­κτυακή παρου­σί­αση και συζή­τηση, με έναν από τους πιο δια­κε­κρι­μέ­νους ανθρώ­πους στο χώρο των υπο­δο­μών.

Ο κ. Βαγ­γέ­λης Μπέκας είναι προ­πο­νη­τής στις Ακα­δη­μίες του Πανα­θη­ναϊ­κού (Κ-17 και Κ-15), έχει μακρο­χρό­νια εμπει­ρία σαν προ­πο­νη­τής φυσικής κατά­στα­σης σε ομάδες της Super League και της Football League και επί σειρά ετών είναι επι­κε­φα­λής του staff φυσικής κατά­στα­σης στο Gerards Soccer Camp.

Το θέμα που θα ανα­πτύ­ξει είναι σχετικό με την βιο­λο­γική και ψυχο­λο­γική ανά­πτυξη των παιδιών σε όλα τα ηλι­κιακά στάδια, είναι ένα πολύ χρήσιμο εργα­λείο για κάθε γονέα και προ­πο­νητή και θα είναι δια­δρα­στι­κού χαρα­κτήρα.

Στην συζή­τη­σης πέρα από τους προ­πο­νη­τές και τους γονείς της Ακα­δη­μίας οι διορ­γα­νω­τές θα χαρούν να έχουν συμ­με­το­χές από γονείς και προ­πο­νη­τές κάθε Ακα­δη­μίας της Ρόδου. Ιδιαί­τερο κάλεσμα κάνουν οι διορ­γα­νω­τές στους ανθρώ­πους των Ακα­δη­μιών αλλά και τους γονείς των παιδιών των ακρι­τι­κών νησιών μας οι οποίοι θα έχουν προ­τε­ραιό­τητα!

Α.Ο. Σύμης, Α.Σ. Καρ­πα­θου Ποσει­δω­νας και Α.Σ. Τήλος σας περι­μέ­νουμε στην παρέα μας! Οι ενδια­φε­ρό­με­νοι καλού­νται να επι­κοι­νω­νή­σουν με τον προ­πο­νητή Λάζαρο Θρου­μου­λό­πουλο.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.