Ειδήσεις

Mε τον Φώτη Χατζηδιάκο ο Ανδρέας Καλοπήτας

Aνδρέας Καλοπήτας,
Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του πανεπιστημίου City του Λονδίνου με μεταπτυχιακές σπουδές, Πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Αφάντου .
Ζούμε σε μια ιδιαίτερη χρονική περίοδο , με την περιοχή μας να έχει περάσει παρά πολλές δύσκολες στιγμές (ακραία καιρικά φαινόμενα, καταστροφές). Όντας πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Αφάντου, αυτά τα 3 τελευταία χρόνια και μέσα από αυτήν την εμπειρία συνειδητοποίησα την απαξίωση δυστυχώς του θεσμού των κοινοτήτων . Είναι γνωστό ότι η κοινότητα φιλοξενεί την οικογενειακή και την προσωπική μας ζωή, όλοι μοιραζόμαστε το δημόσιο χώρο, την καθαριότητα, τις πολιτιστικές εκδηλώσεις .Συνεπώς οι κοινότητες, ως ο θεμελιώδης λίθος του συστήματος, είναι οι πρώτες που πρέπει να αναβαθμιστούν για να υπάρξει εξέλιξη στα περαιτέρω επίπεδα . Ως ενεργός πολίτης λοιπόν, επιθυμώ να διοχετεύσω τις τεχνικές μου γνώσεις και την αποκτηθείσα εμπειρία μου στην προσπάθεια αυτής της αναβάθμισης. Ο χρόνος που πρέπει να κερδίσουμε είναι διπλός και ο κόπος που πρέπει να καταβάλουμε πολλαπλός.
Για αυτό, σας καλώ ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της δημοτικής ενότητας Αφάντου ,να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια, τόσο την προσωπική μου, όσο και του συνδυασμού ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ με υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Φώτη Χατζηδιάκο, ώστε να κάνουμε πράξη, ότι απαιτείται για να καλυτερεύσουν οι συνθήκες ζωής των συμπολιτών μας αλλά και των εκατομμυρίων επισκεπτών μας.

Με σεβασμό Ανδρέας Καλοπήτας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου