ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τμήμα άρσης βαρών Ανταγόρα: Στην 14η θέση ο Σπύρου

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Παναγιώτης Σπύρου- Ανταγόρας άρση βαρων

Πολύ καλή κρί­νε­ται η παρου­σία Πανα­γιώτη Σπύρου στο Παγκό­σμιο Πρω­τά­θλημα Άρσης Βαρών Παίδων που διε­ξά­γε­ται στο Δυρ­ρά­χιο της Αλβα­νίας.

Ο ταλα­ντού­χος αθλητής του τμή­μα­τος άρσης βαρών του Αντα­γόρα, κατέ­κτησε την 14η θέση στην κατη­γο­ρία των 55 κιλών, σημειώ­νο­ντας ταυ­τό­χρονα και ατομικά ρεκόρ.

Στη σχετική ανα­κοί­νωση που εξέδωσε ο Αντα­γό­ρας ανα­φέ­ρο­νται τα ακό­λουθα:

«14ος ο Σπύρου Πανα­γιώ­της στο Παγκό­σμιο Πρω­τά­θλημα Άρσης Βαρών Παίδων (U17).

Μετά την ολο­κλή­ρωση και του Α’ γκρουπ της κατη­γο­ρίας των 55 κιλών, ο Σπύρου κατέ­λαβε την 14η θέση.

Ο Πανα­γιώ­της έκανε μια πάρα πολύ καλή εμφά­νιση με 6 στις 6 έγκυρες προ­σπά­θειες και ατομικά ρεκόρ.

Σήκωσε 69 κιλά στο αρασέ ,91 κιλά στο επολέ ζετέ και 160 κιλά στο σύνολο».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.