ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήλωση Δημάρχου Ρόδου Αντ. Καμπουράκη για την υπογραφή της τοπικής ΣΣΕ

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΣΣΕ

 

Ο Δή­μαρ­χος Ρόδου Αντώ­νης Κα­μπου­ρά­κης έκανε την ακό­λου­θη δή­λω­ση:

Χαι­ρε­τί­ζου­με την υπο­γρα­φή της Το­πι­κής Συλ­λο­γι­κής Σύμ­βα­σης Ερ­γα­σί­ας 2020-2022, με­τα­ξύ της Ένω­σης Ξε­νο­δό­χων Ρόδου και του Σω­μα­τεί­ου Ξε­νο­δο­χο­ϋ­παλ­λή­λων Ρόδου, καθώς έρ­χε­ται την πιο σωστή στιγ­μή, για να επι­βε­βαιώ­σει πως οι με­γά­λες μάχες κερ­δί­ζο­νται με ευ­θύ­νη και συ­νερ­γα­σία.

Ο Του­ρι­σμός, που είναι το οξυ­γό­νο της οι­κο­νο­μί­ας του νη­σιού μας, αλλά και ολό­κλη­ρης της πα­τρί­δας μας, είναι το πρώτο με­γά­λο θύμα των συ­νε­πειών της πρω­το­φα­νούς παν­δη­μί­ας, που απει­λεί ολό­κλη­ρο τον πλα­νή­τη. Γι αυτό είναι κα­θο­ρι­στι­κής ση­μα­σί­ας, να συμ­βάλ­λουν όλες οι δυ­νά­μεις, ώστε να χτί­σου­με εμπι­στο­σύ­νη στην κοι­νω­νία, να δώ­σου­με τη μάχη και να την κερ­δί­σου­με ενω­μέ­νοι, το συ­ντο­μό­τε­ρο.

Ώστε να επι­στρέ­ψου­με στην κα­νο­νι­κό­τη­τα, ώστε να έλ­θουν επι­σκέ­πτες στο νησί μας, και να επα­νεκ­κι­νη­θεί η κοι­νω­νία, η ερ­γα­σία, η οι­κο­νο­μία μας.

Αυτή την ώρα το ύψι­στο είναι η προ­στα­σία της αν­θρώ­πι­νης ζωής. Όπως είπε και ένας από τους πλέον ευ­φυ­είς αν­θρώ­πους της επο­χής μας, του οποί­ου τις και­νο­τό­μες εφευ­ρέ­σεις έχου­με όλοι στα σπί­τια μας, “τα χρή­μα­τα κερ­δί­ζο­νται ξανά, σε αντί­θε­ση με τις αν­θρώ­πι­νες ζωές”.

Αυτό ανα­δει­κνύ­ει και η σύμ­βα­ση που υπο­γρά­φη­κε. Και αξί­ζει στον Ρο­δια­κό του­ρι­σμό και όλους τους αν­θρώ­πους του, να είναι υπε­ρή­φα­νοι.

Γιατί είναι στη σωστή πλευ­ρά, την ώρα που γρά­φε­ται η ιστο­ρία: Μαζί, τώρα που υπάρ­χει Ανά­γκη, για να πάμε Όλοι μαζί Μπρο­στά.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.