Ειδήσεις

Η ΠΝΑ εντάσσει στο ΕΣΠΑ το έργο καταφυγίου τουριστικών σκαφών στη Σέριφο

Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ενημέρωσε το υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού για την απόφασή της να εντάξει στο ΕΣΠΑ 2014-2020 το έργου του καταφυγίου τουριστικών σκαφών στο Λιμάνι Λιβαδίου Σερίφου.

Πρόκειται για καταφύγιο 54 τουριστικών σκαφών στη νοτιοδυτική πλευρά του λιμανιού της Σερίφου. Το έργο προτείνεται για εγγραφή στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με προϋπολογισμό ύψους 2,4 εκατ. ευρώ.

Εξάλλου, ο Δήμαρχος Ικαρίας Στυλιανός Σταμούλος ενέκρινε τη δέσμευση πίστωσης ύψους 5.000 ευρώ ως αντάλλαγμα παραχώρησης χρήσης και εκμετάλλευσης χερσαίας και θαλάσσιας ζώνης του καταφυγίου τουριστικών σκαφών στον Αγ. Κήρυκο.

Επίσης, ο Δήμος Κέρκυρας αποφάσισε την έγκριση σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και του Δήμου Κέρκυρας στο πλαίσιο υλοποίησης τμήματος του υποέργου Εργασιών διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου κτιρίων στο καταφύγιο τουριστικών σκαφών Μπενιτσών.

tornosnews.gr

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.