Ειδήσεις

Στα δικαστήρια ο γνωστός Νίκος Παπαδάκης για ένα ακίνητο στη Χάλκη

Ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου συζητήθηκε πριν από λίγο αγωγή μιας οικοκυράς, κατοίκου Χαϊδαρίου Αττικής κατά του γνωστού ηθοποιού και μοντέλου Νίκου Παπαδάκη και κατά μιας νοσηλεύτριας, κατοίκου Φλόριντας ΗΠΑ.

Η οικοκυρά διατείνεται ότι από κληρονομιά έχει περιέλθει στην ιδιοκτησία της ένα ακίνητο στη Χάλκη, το οποίο κατείχε και νεμόταν από το έτος 1984 ο παππούς της.
Το 2003, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, η εναγόμενη της γνωστοποίησε ότι το ακίνητο αυτό ήταν δικό της, με αποτέλεσμα να ανακύψει μεταξύ τους ένδικη διαφορά.
Η νοσηλεύτρια πούλησε το ακίνητο στον ηθοποιό, με αποτέλεσμα πλέον να είναι εναγόμενος, από την οικοκυρά που ισχυρίζεται ότι είναι δικό της.

Ο κ. Παπαδάκης ήταν σήμερα παρών στη δίκη και δήλωσε ότι είναι καλόπιστος αγοραστής, η πλευρά, όμως, της οικοκυράς αντέτεινε ότι η καλοπιστία ισχύει μόνο στο Κτηματολόγιο και όχι σε ακίνητα της Χάλκης, που υπάρει υποθηκοφυλακείο.

Περισσότερα για την υπόθεση στην αυριανή έντυπη έκδοση της «δημοκρατικής»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου