Τοπικές Ειδήσεις

Νέες βραβεύσεις των Atrium Hotels

Παρ΄όλη την δυσκολία λόγω κορωνοιού το 2020, το Holidaycheck, αποφάσισε να συνεχίσει την βράβευση των ξενοδοχείων που διακρίνονται στις υψηλότερες θέσεις, βάσει αξιολόγησης των ταξιδιωτών.

 

Έτσι για 16η συνεχόμενη χρονιά, οι ταξιδιώτες κλήθηκαν να επιλέξουν τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία ανά τον κόσμο. Περισσότεροι από 420.000 έγκριτοι επισκέπτες επέλεξαν τα 607 ποιο δημοφιλή ξενοδοχεία σε 35 χώρες.

 

Τα ξενοδοχεία Atrium Palace Thalasso Spa Resort & Villas και Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas, ιδιοκτησίας των κκ.Κωνσταντινίδη και Χατζηκωνσταντίνου, κατόρθωσαν για μια ακόμη χρονιά να ξεχωρίσουν και να βραβευθούν με την διάκριση “HolidayCheck Special Award” και συγκαταλέγονται μεταξύ των 10 πιο δημοφιλών ξενοδοχείων στο νησί μας.

 

Έτσι τα Atrium Hotels, με την αφοσίωση στην ποιότητα και ασφάλεια, κατάφεραν την ιδιαίτερη αυτή χρονιά, να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των ταξιδιωτών και να τους προσφέρουν αξέχαστες διακοπές στο όμορφο νησί της Ρόδου.

 

Ο Γενικός Διευθυντής του ομίλου κος. Γεώργιος Ματσίγκος, που έλαβε τα βραβεία, δήλωσε ότι η διάκριση αυτή είναι αποτέλεσμα της προσήλωσης που επέδειξε ο όμιλος στον τομέα της ασφάλειας και υγιεινής την δύσκολη αυτή χρονιά. Το προσωπικό εκπαιδεύθηκε πάνω στα αυστηρά πρωτόκολλα και έγινε προσπάθεια ώστε η εξυπηρέτηση των πελατών να γίνει άριστα, πάντοτε με γνώμονα την ασφάλεια και την υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών.

 

Ο όμιλος Atrium Hotels θεωρεί ως σημαντικότερο παράγοντα επιτυχίας, το προσωπικό του, στο οποίο επενδύει, με συνεχή επιμόρφωση, σεμινάρια και βελτίωση των συνθηκών εργασίας.

 

Τα βραβεία αυτά, επιβραβεύουν την σκληρή δουλειά όλου του προσωπικού και της διοίκησης και ταυτόχρονα θέτουν τις βάσεις ώστε να προσπαθήσουμε να γίνουμε ακόμη καλύτεροι στο μέλλον, στοχεύοντας πάντοτε στην ποιότητα και στην άριστη εξυπηρέτηση των επισκεπτών μας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου