ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΔΟΠΑΡ: Την Πέμπτη η συνάντηση με τα σωματεία της ΕΠΣΔ

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΔΟΠΑΡ- ΚΟΡΑΚΟΝΕΡΟ (16)

Ο πρό­ε­δρος του ΔΟΠΑΡ Αλέ­ξαν­δρος Κολιά­δης, εξέδωσε ανα­κοί­νωση με την οποία απευ­θύ­νει ανοιχτό κάλεσμα στα σωμα­τεία της ΕΠΣΔ, να παρα­βρε­θούν στην συνά­ντηση που θα γίνει το από­γευμα της Πέμπτης στην αίθουσα του δημο­τι­κού συμ­βου­λίου, προ­κει­μέ­νου να συζη­τή­σουν για τα γήπεδα του νησιού μας.

Ανα­λυ­τικά η ανα­κοί­νωση:

«Ο πρό­ε­δρος του Δ.Ο.Π.Α.Ρ., Αλέ­ξαν­δρος Κολιά­δης, στο πλαίσιο των προ­σπα­θειών στή­ρι­ξης των αθλη­τι­κών δράσεων και προ­α­γω­γής του αθλη­τι­κού ιδε­ώ­δους τόσο από τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ. όσο και από τον ίδιο προ­σω­πικά, απευ­θύ­νει ανοιχτή πρό­σκληση στους εκπρο­σώ­πους όλων των αθλη­τι­κών συλ­λό­γων της Ένωσης Ποδο­σφαι­ρι­κών Σωμα­τείων Δωδε­κα­νή­σου, που χρη­σι­μο­ποιούν τα ποδο­σφαι­ρικά στάδια της Ρόδου, την Πέμπτη 30-01-2020 και ώρα 18:.00 στην αίθουσα συνε­δριά­σεως του Δημο­τι­κού Συμ­βου­λίου του Δημαρ­χείου Ρόδου για μια εποι­κο­δο­μη­τική συζή­τηση με στόχο την ανταλ­λαγή απόψεων και ανα­ζή­τηση λύσεων στα καίρια προ­βλή­ματα των αθλη­τι­κών υπο­δο­μών του νησιού».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.