Πολιτιστικά

Δενδροφύτευση στα Λάερμα την Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου 2015

Ο Σύλλογος Γυναικών Λαέρμων ‘Αης Γιώργης’ με τη συνδρομή του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου “Άγιος Εφραίμ”,

Σας προσκαλούν
στην ∆ΕΝ∆ΡΟΦΥΤΕΥΣΗ που θα γίνει την Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 10:30 πμ, στα Λάερμα, τόσον γύρω από το χωριό, όσο και στις περιοχές , ‘Θάρρι’ και ‘Ίγκος’.

Μετά το πέρας της δενδροφύτευσης, στην Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του χωριού, θα γίνει η κοπή της πίττας του Συλλόγου Γυναικών Λαέρμων, με την συμμετοχή την συμμετοχή μουσικού σχήματος από μαθητές του Μουσικού Γυμνασίο μουσικού σχήματος από μαθητές του Μουσικού Γυμνασίου-Λυκείου Λυκείου Ρόδου. Ρόδου.

Θα προσφερθούν νόστιμα τοπικά εδέσματα μαγειρεμένα από Λαερμενές και φυσικά θα ακολουθήσει και απροαποκριάτικο γλέντι.

Σας περιμένουμε!
∆ωρεάν επιβίβαση με λεωφορείο την Κυριακή 8 ∆ωρεάν επιβίβαση με λεωφορείο την Κυριακή 8 Κυριακή 8 Φεβρουαρίου Φεβρουαρίου στις 09:00πμ από τον Άγιο στις 09:00πμ από τον Άγιο Φραγκίσκο Φραγκίσκο. ∆ηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 6944754120 ( 44754120 Βαλασία ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ).

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου