ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνελήφθη η σύζυγος του Γιακουμάτου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Γιακουμάτος

Για παρά­βαση που, σύμφωνα με πλη­ρο­φο­ρίες, αφορά από­κρυψη ποσού ύψους 24.000 ευρώ συνε­λή­φθη το πρωί της Δευ­τέ­ρας η σύζυγος και ο αδερφός του βου­λευτή της Νέας Δημο­κρα­τίας Γερά­σι­μου Για­κου­μά­του, μετά από έλεγχο που πραγ­μα­το­ποί­ησε η Oικονομική Aστυνομία στον οίκο ευγη­ρίας «Άγιος Χαρά­λα­μπος» που δια­τη­ρούν στον Ψυχικό.

Πλη­ρο­φο­ρίες ανα­φέ­ρουν ότι προ­σή­χθη­σαν ο αδερφός του κ. Για­κου­μά­του, ο λογι­στής του ιδρύ­μα­τος και η υπεύ­θυνη λει­τουρ­γίας του κέντρου, ενώ ο βου­λευ­τής δεν συνε­λή­φθη λόγω της βου­λευ­τι­κής ασυλίας.

Ο κ. Για­κου­μά­τος, μιλώ­ντας στο zougla.gr, ανέφερε ότι πρό­κει­ται για παρά­βαση πλημ­με­λη­μα­τι­κού χαρα­κτήρα και διευ­κρί­νισε ότι ο οίκος ευγη­ρίας ανήκει στον αδελφό του και απλά ότι σύζυγός του είναι πρό­ε­δρος.

«Εις βάρος μου δεν υπάρχει καμία κατη­γο­ρία. Όσον αφορά στον αδερφό μου πρό­κει­ται για πλημ­μέ­λημα, ενώ ο ίδιος υπο­στη­ρί­ζει ότι όλα είναι νόμιμα και δεν υφί­στα­ται παρά­βαση. Η σύζυγος μου ήταν απλά πρό­ε­δρος. Δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση», διευ­κρί­νισε.

Σύμφωνα με την ανα­κοί­νωση της ΕΛ.ΑΣ.: κρα­τού­νται σε εκέλεση παραγ­γε­λίας του αρμό­διου εισαγ­γε­λέα πλημ­με­λειο­δι­κών Αθηνών δύο άντρες 65 και 52 ετών και δύο γυναί­κες 54 ετών για φορο­λο­γι­κές παρα­βά­σεις σε ανώνυμη εται­ρεία παροχής υπη­ρε­σιών.

Επι­μέ­λεια: Φίλιπ­πος Καραμέτος-Παναγιώτης Βλα­χου­τσά­κος -Zougla.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.