Ειδήσεις

Δράσεις της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Ροδινιού στο πάρκο

Αγαπητοί φίλοι της Κοιν.Σ.ΕΠ και του Ροδινιού
Η πρόσφατη έντονη βροχόπτωση προκάλεσε κατολίσθηση σε μεγάλο τμήμα της κάτω λεκάνης του πάρκου, με αποτέλεσμα την πτώση δέντρων και μέρος του τοιχίου αυτής. Παρόμοια ζημιά μικρότερου μεγέθους λόγω ισχυρών ανέμων είχε συμβεί στο παρελθόν (2008), με αποτέλεσμα την πτώση ενός δέντρου του οποίου ο κορμός ουδέποτε απομακρύνθηκε και τμήμα αυτού εξακολουθεί να υφίσταται στο σημείο. Όπως γίνεται αντιληπτό, επιβάλλεται να κινητοποιηθούμε άμεσα και να πράξουμε τα απαραίτητα ώστε να τεμαχίσουμε τους κορμούς σε μικρά τμήματα και να τους απομακρύνουμε απο το σημείο.

Η συμμετοχή όλων μας κρίνεται απαραίτητη και όσοι γνωρίζετe άτομα που μπορούν να βοηθήσουν να τους καλέσετε. Απαιτούνται χέρια και εργαλεία όπως αλυσσοπρίονα, σχοινιά κλπ. Προτεινόμενη ημέρα δράσης καιρού επιτρέποντος η ερχόμενη Κυριακή 2 Φεβρουαρίου.
Από την Κοιν.Σ.ΕΠ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου