Αθλητικά

Νίπτει τας χείρας της

Στην απόφαση να ορίζει τα παιχνίδια της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries μόνο το Σάββατο, εκτός και αν συντρέχουν άλλοι λόγοι για να γίνουν οι αγώνες σε κάποια άλλη ημέρα, κατέληξε η επιτροπή πρωταθλήματος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου, η οποία είδε ότι στη συζήτηση με τις ομάδες για το θέμα αυτό δεν υπήρχε περίπτωση να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να υπάρξει συμφωνία από όλα τα σωματεία.

Συγκεκριμένα, και όπως έγινε γνωστό, λόγω της μη συναίνεσης μεταξύ των σωματείων για να κατανεμηθούν ίσα τα Σάββατα και τις Κυριακές τα ματς του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας, όπως ήθελε η διοργανώτρια (καθώς ο αριθμός διαιτητών που διαθέτει είναι μικρός), η ΕΠΣΔ θα τα ορίζει μόνο το Σάββατο, εκτός από τα παιχνίδια των μετακινούμενων σωματείων και αυτών που είχαν μεσοβδόμαδα αγωνιστικές υποχρεώσεις (π.χ. για το Κύπελλο) ή συμφώνησαν μεταξύ τους για αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής της μεταξύ τους αναμέτρησης. Τα παραπάνω θα ισχύσουν από την επόμενη αγωνιστική (9η) στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries και για το υπόλοιπο της φετινής περιόδου.

Η σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου:

«Από την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορία BLUE STAR FERRIES επειδή διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει συναίνεση μεταξύ των Σωματείων όσο αφορά την αλλαγή ημέρας διεξαγωγής των αγώνων (π.χ. ισοκατανομή των αγώνων Σάββατο και Κυριακή-μικρός αριθμός διαιτητών) αποφασίζουμε ΟΜΟΦΩΝΑ οι αγώνες να διεξάγονται αποκλειστικά το Σάββατο εκτός

Α.-Των μετακινούμενων Σωματείων από νησί σε νησί.
Β.-Να υπάρχει κοινή έγγραφη συναίνεση των διαγωνιζομένων Σωματείων (έγγραφο δεόντως υπογεγραμμένο και σφραγισμένο) έως την Τρίτη και ώρα 14.00.
Γ.-Όταν υπάρχει αγώνας κυπέλλου η άλλη αγωνιστική υποχρέωσή ενδιάμεσα της εβδομάδος ,ο αγώνας εάν γίνει αίτηση από την διαγωνιζόμενη ομάδα ,η, ομάδες θα μετατίθεται για Κυριακή».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου