ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνάντηση Υπουργού Τουρισμού Βασίλη Κικίλια με τον Πρέσβη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων

news room 1 λεπτό ανάγνωση
733

Ο Υπουρ­γός Του­ρι­σμού Βασίλης Κικί­λιας συνα­ντή­θηκε χθες στο Υπουρ­γείο Του­ρι­σμού με τον Πρέσβη των Ηνω­μέ­νων Αρα­βι­κών Εμι­ρά­των Sulaiman Hamed Salem Almazroui.

Στη συνά­ντηση επα­να­βε­βαιώ­θη­καν οι άριστες διμε­ρείς σχέσεις και η κοινή βούληση για εμβά­θυνση της συνερ­γα­σίας μεταξύ των δύο χωρών στον του­ρι­στικό τομέα.

Ο Πρέσβης των ΗΑΕ εξήρε τη δυνα­μική του ελλη­νι­κού του­ρι­σμού και τη δια­χεί­ριση της παν­δη­μίας από την Ελλάδα, επι­ση­μαί­νο­ντας το ενδια­φέ­ρον της χώρας του για επεν­δύ­σεις και στον του­ρι­σμό. Ο Υπουρ­γός Του­ρι­σμού ευχα­ρί­στησε τον Πρέσβη και επι­σή­μανε ότι η ελλη­νική Κυβέρ­νηση έχει εντεί­νει τις προ­σπά­θειές της για τη δημιουρ­γία ευνοϊ­κού επεν­δυ­τι­κού κλί­μα­τος.

Ο κ. Κικί­λιας τόνισε την επι­τυ­χία της αερο­πο­ρι­κής σύν­δε­σης Ντουμπάι-Αθήνα-Νέα Υόρκη της Emirates, η οποία λει­τουρ­γεί 12 μήνες το χρόνο, ενώ στο πλαίσιο της του­ρι­στι­κής ανά­πτυ­ξης της Θεσ­σα­λο­νί­κης και της Κεντρι­κής Μακε­δο­νίας, συζη­τή­θηκε και η πιθα­νό­τητα της αερο­πο­ρι­κής σύν­δε­σης του Ντου­μπάι με τη Θεσ­σα­λο­νίκη.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.