Τοπικές Ειδήσεις

Μαθητές των εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» διακρίθηκαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής Δημοτικού

Η επιστημονική επιτροπή των Πανελλήνιων Διαγωνισμών Φυσικής της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της β΄ φάσης των διαγωνισμών του Δημοτικού. Στους φετινούς διαγωνισμούς διακρίθηκαν δύο μαθητές και μια μαθήτρια του δημοτικού σχολείου των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιωάννης Μαρίτσας και ο Γεώργιος Χατζηνικόλας, μαθητές της ΣΤ΄ τάξης απέσπασαν 1ο βραβείο. Η Βασιλική Ευθυμίου, μαθήτρια επίσης της ΣΤ΄ τάξης διακρίθηκε και βραβεύθηκε με έπαινο.

Οι παραπάνω διακρίσεις των μαθητών μας έχουν ιδιαίτερη αξία γιατί στους διαγωνισμούς αυτούς οι μαθητές καλούνται να αντιμετωπίσουν θέματα υψηλού βαθμού δυσκολίας και συναγωνίζονται με χιλιάδες μαθητές από πολλά δημοτικά σχολεία της Ελλάδας.

Συγχαίρουμε θερμά τους μαθητές για τις ιδιαίτερα σημαντικές διακρίσεις τους. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στις σπουδές τους.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου