ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Fraport: Η Αστυνομία φταίει για τις σκηνές χάους στο αεροδρόμιο ΔΙΑΓΟΡΑΣ

news room 1 λεπτό ανάγνωση
αεροδρόμιο συνωστισμός

Ευθύνες στην Αστυ­νο­μία επιρ­ρί­πτει η Fraport,για τις σκηνές χάους που επι­κρά­τη­σαν το Σάββατο στην αίθουσα ανα­χω­ρή­σεων του «Δια­γό­ρας» όταν συνέ­πε­σαν 5 πτήσεις την ίδια ώρα.

Η εται­ρεία που δια­χει­ρί­ζε­ται το αερο­δρό­μιο ΔΙΑΓΟΡΑΣ υπο­στη­ρί­ζει ότι το πρό­βλημα εντο­πί­στηκε στο δια­βα­τη­ριακό έλεγχο απ΄τον οποίο περνάνε οι Άγγλοι του­ρί­στες διότι η χώρα τους βρί­σκε­ται στην κατη­γο­ρία «Εξτρα Σέγκεν».

Οι εικόνες των του­ρι­στών να συνω­στί­ζο­νται έχουν κάνει το γύρο του δια­δι­κτύου, ενώ δημο­σιεύ­θη­καν και στις βρε­τα­νι­κές εφη­με­ρί­δες «Sun» και «Daily Mail».

Πηγή: ert.gr

Αρι­στεί­δης Μια­ού­λης

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.