Ενας 48χρονος αθίγγανος συνελήφθη από αστυνομικούς, έπειτα από καταγγελία 28χρονης ομόφυλής του ότι το βράδυ του Σαββάτου, στις 23.20, αφού άνοιξε το φερμουάρ μπήκε στο αντίσκηνο που κοιμόταν η ίδια και τα δύο ανήλικα παιδιά της, στο χώρο όπου διεξάγεται η λαϊκή αγορά, επί της οδού Κλαυδίου Πέππερ.
Όπως κατήγγειλε η 28χρονη αθίγγανη, ο 48χρονος, μπήκε μέσα στη σκηνή κι ενώ αυτή κοιμόταν μαζί με τα παιδιά της, τη φίλησε στο μάγουλο και της χάιδεψε τα μαλλιά, προκαλώντας της φόβο. Ο δράστης συνελήφθη και θα οδηγηθεί για τα περαιτέρω.































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.