Τις τελευταίες μέρες οι τρίτεκνοι της χώρας γινόμαστε μάρτυρες της επαναλαμβανόμενης κοροϊδίας εκ μέρους της κυβέρνησης, όσον αφορά στην καταβολή των προνοιακών επιδομάτων.

Οι αλλεπάλληλες αναβολές, οι αστήριχτες δικαιολογίες έχουν φέρει σε απόγνωση τους δικαιούχους και έχουν οξύνει ακόμα περισσότερο την ήδη προβληματική τους κατάσταση. Οι τρίτεκνες οικογένειες, που βιώνουν πολλαπλάσια την κρίση, σήμερα είναι σε τραγική κατάσταση από τα γενικότερα μέτρα της κυβέρνησης, με τις μαζικές περικοπές μισθών, συντάξεων, την υπερφορολόγηση και την ανεργία, δέχονται ακόμα ένα πλήγμα, αφού σε κάθε περίπτωση χιλιάδες δικαιούχοι στερούνται για αρκετό διάστημα το πενιχρό προνομιακό επίδομα που τους είναι αναγκαίο για να αντιμετωπίσουν τις εξαθλιωτικές συνθήκες διαβίωσης.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΡΟΔΟΥ διαμαρτύρεται έντονα για την τιμωρητική πολιτική που εφαρμόζεται στις ευάλωτες οικογένειες και την επανειλημμένη ασυνέπεια λόγων και πράξεων του κράτους. Επιπρόσθετα, όλα τα προηγούμενα έρχονται να προστεθούν με τα βάρη που έχουν επιφέρει η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά μας, ο άδικος πανθομολογουμένως ΕΝΦΙΑ, η επιβολή ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση η οποία περιλαμβάνει τα φροντιστήρια των παιδιών μας, η συνεχής υποβάθμιση της δημόσιας εκπαίδευσης με την έλλειψη υποδομών στα σχολεία των παιδιών μας, τις περικοπές του διδακτικού προσωπικού και άλλα μύρια…

Απαιτούμε: ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΚΡΟΒΑΤΙΣΜΟΙ στις πλάτες των εξαθλιωμένων τρίτεκνων οικογενειών της χώρας. ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ να αποπροσανατολίζουν και να εξοντώνουν την ελληνική οικογένεια .

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ!
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΟΧΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΡΙΤΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΣΤΙΣ 12.30

ΌΛΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ. Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΡΟΔΟΥ .

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ