Αθλητικά

Στα «χαρακώματα» για το Παλέ!

Με ανακοίνωση του ο Σταυρός Καλυθιών κατήγγειλε την απόφαση του αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών Αθηνόδωρου Κωνσταντίνου, ο οποίος σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας… «πέταξε’» έξω από το Παλέ ντε Σπορ 120 παιδιά από τις Καλυθιές, τα Κοσκινού, τη Ψίνθο και τα Αφάντου. Ιδού η ανακοίνωση του Σταυρού Καλυθιών κατά του Αθηνόδωρου Κωνσταντίνου:
«Αίσχος και ντροπή. Δύο λέξεις που χαρακτηρίζουν την απόφαση του αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών Αθηνόδωρου Κωνσταντίνου, ο οποίος μετά από τηλεφωνική επικοινωνία της ομάδας μας για επέκταση των ωρών προπονήσεων των ακαδημιών μπάσκετ λόγω αυξημένης προσέλευσης παιδιών, η απόφαση που πήρε είναι να πετάξει έξω όλα αυτά τα τμήματα υποδομών. Μιλάμε για συνολικά 120 παιδιά από τις Καλυθιές, τα Κοσκινού, τη Ψίνθο και τα Αφάντου. Τα παιδιά αυτά ξεκίνησαν την ενασχόληση τους με τον αθλητισμό και δεν επιτρέπεται σε κανέναν να παίζει μαζί τους. Η ομάδα μας καταγγέλλει το γεγονός και το δημοσιεύει προς πάσα κατεύθυνση και προς όλους τους αρμόδιους φορείς. Δεν είναι δυνατόν να προσπαθούμε να κάνουμε τα παιδιά να αγαπήσουν τον αθλητισμό σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, αποτρέποντας από τις κακοτοπιές και να υπάρχουν κάποιοι που με το έτσι θέλω να τα πετάνε στο δρόμο. Απαράδεκτο! Τα σχόλια δικά σας».
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΟΠΑΡ
Με επιστολή, την οποία υπογράφει ο πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. Σέργιος Αϊβάζης, ο Οργανισμός απαντάει ουσιαστικά στον Σταυρό Καλυθιών, τονίζοντας ότι οι προπονήσεις θα γίνουνε με πιστοποιημένους προπονητές του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. Ιδού: «Σχετικά με το θέμα των ανακοινώσεων για τις προπονήσεις στο κλειστό γήπεδο Καλλιθέας, σας ενημερώνουμε ότι, σε συνεργασία του Αντιδημάρχου κου. Κωνσταντίνου Αθηνόδωρου και του Προέδρου του Δ.Ο.Π.Α.Ρ κ. Σέργιου Αϊβάζη, ο Δήμος Ρόδου θα συνεχίσει τα προγράμματα καλαθοσφαίρισης ΔΩΡΕΑΝ, με πιστοποιημένους γυμναστές του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. για όλα τα παιδιά της Δημοτικής Ενότητας Καλλιθέας. Συνεπώς οι γονείς να μην ανησυχούν για τις προπονήσεις των παιδιών τους. Παράλληλα, στο Κλειστό Γήπεδο Καλλιθέας θα λειτουργήσουν και τμήματα ΑΕΡΟΜΠΙΚ και CROSSFIT για γυναίκες. Το πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ άθλησης για όλους από τους γυμναστές του Δ.Ο.Π.Α.Ρ θα επεκταθεί και σε όλες τις Δημοτικές Αθλητικές εγκαταστάσεις. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τις ώρες θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου