Δυσάρεστα ήταν τα νέα για την ομάδα του Φοίβου, από το μέτωπο του τραυματισμού του Λευτέρη Χριστουδούλου.
Ο ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε στον αυχένα στο φιλικό παιχνίδι που έδωσαν οι Κρεμαστενοί προ ημερών με την Ρόδο.
Τις προηγούμενες ημέρες υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία, καθώς οι πόνοι που ένιωθε, δεν έλεγαν να υποχωρήσουν, ανησυχώντας τόσο τον ίδιο όσο και τους ανθρώπους του Φοίβου.
Τα αποτελέσματα της αξονικής έδειξαν ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αυχένα, με τις πληροφορίες της «δσπορ» να αναφέρουν ότι τις επόμενες ημέρες θα επανεξεταστεί, προκειμένου να αποφασιστεί ο τρόπος αποθεραπείας που θα ακολουθήσει, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να αναγκαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση.
Όπως είναι φυσικό ο Λευτέρης Χριστουδούλου δεν θα είναι στη διάθεση του Σάββα Ορφανίδη για το παιχνίδι της πρεμιέρας την Κυριακή με αντίπαλο τον Α.Ο Βαθύ.
Από εκεί και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ( εκτός από τον Παϊζάνο με το γνωστό πρόβλημα τραυματισμού) είναι στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού, προκειμένου να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Τώρα, όσον αφορά την προετοιμασία του Φοίβου, θα ολοκληρωθεί σήμερα στο γήπεδο Κρεμαστής.
Ο Ορφανίδης έπειτα από το απαραίτητο ζέσταμα, αναμένεται να ρίξει το βάρος του προγράμματος, στις τελευταίες λεπτομέρειες της τακτικής και τη λειτουργία των ποδοσφαιριστών του στο τελείωμα των φάσεων και τις στημένες μπάλες.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ