Ο Ηρακλής Μαριτσών είναι από τις ομάδες της Α’ Κατηγορίας που κινήθηκαν εντυπωσιακά στην μετεγγραφική αγορά, αποκτώντας μεταξύ άλλων τους Παναγιώτη Σπάρταλη, Σάββα Παφιάκη και Αντώνη Γεωργαλλή, έχοντας πρωταγωνιστικούς στόχους στην σεζόν 2018-2019.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», οι «πράσινοι» δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο να ενισχυθούν και άλλο, έτσι ώστε ο προπονητής Κώστας Πάττας να έχει επιπλέον λύσει στην διάθεσή του.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη η διοίκηση, πάντα σε συνεργασία με τον έμπειρο τεχνικό, εξετάζει με προσοχή την αγορά αναζητώντας μία καλή περίπτωση ποδοσφαιριστή, με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του, χωρίς να έχει διαρρεύσει η θέση που θέλουν να ενισχυθούν οι Μαριτσενοί.
Έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις αθλητών, όμως συνεχίσουν την αναζήτηση, προκειμένου να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή.
Από εκεί και πέρα, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ουσιαστικά προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό του Ηρακλή αποτελεί και ο Στέργος Φελεγκάκης.
Ο πολυσύνθετος αμυντικός είχε αποκτηθεί από τους «πράσινους» στην περασμένη σεζόν, όμως λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού δεν μπόρεσε να βοηθήσει τον σύλλογο.
Ο ποδοσφαιριστής έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, ξεκίνησε προετοιμασία, με τον Κώστα Πάττα να… τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, καθώς θα έχει στην διάθεσή του ακόμα μία ποιοτική λύση στην αμυντική του γραμμή.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή θα έχουν ρεπό για να ξεκουραστούν, έπειτα από το χθεσινό φιλικό παιχνίδι με τον Κλεάνθη, στην μνήμη των Τσαμπίκου Παπαδημήτρη και Μαανώλη Βασιλώττου.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ