Ιστορικής σημασίας είναι η σημερινή ημέρα για την ομάδα του ΔΙ.ΑΣ., καθώς ο κυπελλούχος Δωδεκανήσου θα υποδεχθεί στις 18:00 στο γήπεδο Πυλίου την Θύελλα Ραφήνας για την 1η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.
Το συγκρότημα του Γιάννη Μανούσογλου, μπορεί να βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασία του για την νέα σεζόν, ωστόσο όλοι στον σύλλογο θέλουν την νίκη- πρόκριση στην σημερινή αναμέτρηση, προκειμένου να βρεθούν στην επόμενη φάση του θεσμού.
Με αφορμή το σημερινό παιχνίδι, η «δσπορ» επικοινώνησε με τον έμπειρο τεχνικό που δήλωσε τα ακόλουθα:
«Στόχος μας είναι να εκπροσωπήσουμε επάξια το δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος. Για εμάς κίνητρο αποτελεί το ίδιο το παιχνίδι, καθώς αποτελεί ιστορική στιγμή για τον σύλλογο μας η συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδος.
Θα πρέπει να παρουσιαστούμε όπως πρέπει και αρμόζει στην ομάδα μας, αλλά και στην διοργάνωση, παρότι βρισκόμαστε στο στάδιο της προετοιμασίας και δεν είμαστε στο 100% της ετοιμότητας μας, αλλά περίπου στο 60%.
Γνωρίζουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα όπως η Θύελλα Ραφήνας που έχει δείξει την δυναμικότητα της αγωνιζόμενη στα τελευταία χρόνια στην Γ’ Εθνική, επομένως η αναμέτρηση θα είναι δύσκολη, όμως έχουμε αποδείξει τι μπορούμε να πετύχουμε μέσα στο γήπεδό μας, ανεξαρτήτως αντιπάλου».
Στα αγωνιστικά
Με απουσίες θα παραταχθεί στο σημερινό παιχνίδι με την Θύελλα Ραφήνας, ο ΔΙ.ΑΣ. καθώς υπάρχουν ποδοσφαιριστές που λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων δεν βρίσκονται στον βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας που θέλει ο Γιάννης Μανούσογλου.
Η προετοιμασία της ομάδας για την σημερινή αναμέτρηση, ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα στο γήπεδο Πυλίου.
Ο έμπειρος τεχνικός και οι συνεργάτες του χώρισαν σε δύο γκρουπ τους ποδοσφαιριστές τους. Στο πρώτο γκρουπ ήταν όσοι αθλητές υπολογίζονται για το σημερινό παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδος, εκτελώντας ασκήσεις τακτικής και ενεργοποίησης.
Στο δεύτερο γκρουπ ήταν όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι συνέχισαν την προετοιμασία τους για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, με την προπόνηση να επικεντρώνεται σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ταχύτητες και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ