Σε στάση αναμονής βρίσκονται όλες οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, μεταξύ αυτών και οι σύλλογοι της Δωδεκανήσου ( ΓΑΣ Ιάλυσος, Διαγόρας και Φοίβος Κρεμαστής) αφού ακόμα δεν έχει γίνει ο καταρτισμός των ομίλων για να μάθουν τους αντιπάλους τους.
Η ΕΠΟ που συνεδρίασε την Παρασκευή , ανέβαλε για δεύτερη φορά τον καταρτισμό των ομίλων, έπειτα από τις αντιδράσεις που υπήρξαν και τα… σπουδαία αναμένονται για την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου που θα συνεδριάσει εκ νέου η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας προκειμένου να καταρτίσει τους ομίλους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, χωρίς βέβαια να αποκλειστεί το ενδεχόμενο και νέας αναβολής.
Η καθυστέρηση που έχει προκύψει, πιθανότατα να επηρεάσει την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Η πρεμιέρα είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, όμως έπειτα από τις συνεχόμενες αναβολές στον καταρτισμό των ομίλων, το πιθανότερο σενάριο θέλει την 1η αγωνιστική να γίνεται τουλάχιστον μία εβδομάδα αργότερα, δηλαδή την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εφόσον καταρτιστούν οι όμιλοι θα πρέπει να γίνει και η κλήρωση του αγωνιστικού προγράμματος του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής για την σεζόν 2018-2019.
Τέλος, αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι και στην περασμένη αγωνιστική περίοδο, είχε καθυστερήσει ο καταρτισμός των ομίλων, με αποτέλεσμα να αλλάξει η ημερομηνία διεξαγωγής της 1ης αγωνιστικής.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ