ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φρίκη-Επί ένα εξάμηνο 85χρονος ασελγούσε σε 5χρονη

news room 1 λεπτό ανάγνωση
παιδεραστία

Ανα­τρι­χίλα προ­κα­λεί η απο­κά­λυψη ότι ένας 85χρονος ασελ­φούσε κατ’ εξα­κο­λού­θηση το τελευ­ταίο εξάμηνο σε ένα 5χρονο κορίτσι, σε χωριό της δυτικής Φθιώ­τι­δας.

Σύμφωνα με τα στοι­χεία της δικο­γρα­φίας ο 85χρονος δια­τη­ρούσε ερω­τι­κές σχέσεις και φιλο­ξε­νούσε στο σπίτι του στο χωριό μια 60χρονη βουλ­γα­ρι­κής κατα­γω­γής γυναίκα που είναι και γιαγιά της 5χρονης.

Την Δευτέρα το πρωί ο 85χρονος με την 60χρονη Βουλ­γα­ρι­κής κατα­γω­γής μετέ­φε­ραν στο νοσο­κο­μείο της Λαμίας την 5χρονη που παρα­πο­νού­νταν για «πόνο στα γεν­νη­τικά της όργανα». Εκεί πρώτα οι γιατροί άκουγαν μια τρο­μα­κτική ιστορία που προ­κα­λεί ανα­τρι­χίλα.

Το κορι­τσάκι και η γιαγιά του περιέ­γρα­φαν στους για­τρούς ανα­τρι­χια­στι­κές εικόνες για τον 85χρονο που θώπευε το 5χρονο κορι­τσάκι.

Τα ίδια ισχυ­ρί­στη­καν και στους αστυ­νο­μι­κού που ειδο­ποι­ή­θη­καν από τους για­τρούς του Νοσο­κο­μείο ενώ ο 85χρονος που ήταν παρόν έπεσε λιπό­θυ­μος στο νοσο­κο­μείο.

Λίγο αργό­τερα σε κατά­θεση που έδωσε στους αστυ­νο­μι­κούς αρνή­θηκε τις κατη­γο­ρίες και ισχυ­ρί­ζε­ται ότι έχει πέσει θύμα εκβια­σμού γιατί όπως ισχυ­ρί­ζε­ται η 60χρονη του ζητούσε χρήματα που δεν είχε να της τα δώσει.

Στην έκθεση της παι­δο­ψυ­χο­λό­γος που εξέτασε την 5χρονη κατα­λή­γει στο συμπέ­ρα­σμα ότι η 5χρονη είχε πέσει θύμα ασέλ­γειας του­λά­χι­στον το τελευ­ταίο 6μηνο ενώ στην έκθεση του γυναι­κο­λό­γος του νοσο­κο­μείου της Λαμίας δεν εντο­πί­ζει στοι­χεία βιασμού.

Ήδη το 5χρονο κορι­τσάκι μετα­φέρ­θηκε στην Αθήνα για εξε­τά­σεις από όπου ανα­μέ­νο­νται και τα σχετικά πορί­σματα ενώ ο 85χρονος ανα­μέ­νε­ται εντός της ημέρας να κατα­θέ­σει στον ανα­κριτή Λαμίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.