Αθλητικά

Πολύ σκληρή για να πεθάνει η ΑΕ Λέρου!

Με πείσμα και ενθουσιασμό απάντησαν τα μέλη της ποδοσφαιρικής κοινωνίας της Λέρου στον υπαρκτό κίνδυνο η τοπική Αθλητική Ένωση να μην καταφέρει να ανταποκριθεί στο οικονομικό βάρος της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.
Την αρχική απαισιοδοξία διαδέχθηκε η βεβαιότητα πως ο σύλλογος θα καταφέρει να παραμείνει όρθιος, χάρη στη συντονισμένη προσπάθεια του προέδρου Μιχάλη Τσάτσου, των συνεργατών του στη διοίκηση και των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι συμμετέχουν ενεργά στον αγώνα να συγκεντρωθούν οι απαραίτητοι πόροι.
Το άνοιγμα προς την τοπική κοινωνία βρήκε ανταπόκριση, καθώς η πρώτη από τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις, καθώς και η λαχειαγορά που διοργανώθηκε, αγκαλιάστηκαν από τους φιλάθλους σε βαθμό εντυπωσιακά μεγαλύτερο από τον αρχικά προσδοκώμενο, διώχνοντας τις όποιες αμφιβολίες για τις αντοχές και την προοπτική του συλλόγου.
Παράλληλα, οι Λεριοί περιμένουν τα αποτελέσματα της πρωτοβουλίας της ΕΠΣΔ, η οποία πιέζει προς την κατεύθυνση της αλλαγής του νομοθετικού πλαισίου, το οποίο απαγορεύει την απ’ ευθείας χρηματοδότηση των δραστηριοτήτων των αθλητικών σωματείων από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ώστε να αρθεί, έστω και μερικώς, το δυσβάσταχτο κόστος των μετακινήσεων.
Με το σημαντικότερο των προβλημάτων να έχει διευθετηθεί, οι παράγοντες της ΑΕΛ και ο προπονητής Διαμαντής Τσάτσος, έχουν πλέον την άνεση να ασχοληθούν με την οργάνωση της ομάδας που θα εκπροσωπήσει το νησί στις διοργανώσεις της νέας σεζόν.
Ο βασικός κορμός παραμένει, ως απώλεια καταγράφεται μόνο η αποχώρηση του ικανότατου επιθετικού Νώντα Κόκκαλη, ο οποίος μετατέθηκε στην Κω, ενώ στα πλάνα βρίσκεται η πραγματοποίηση δύο τριών μετεγγραφών από τα γύρω νησιά.
Η προετοιμασία της ΑΕ Λέρου θα ξεκινήσει στα τέλη Αυγούστου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου