Αθλητικά

Ιδιαίτερες οι συνθήκες, ίδιοι οι στόχοι στα αναπτυξιακά

Το αργότερο μέχρι τις 20 Αυγούστου θα έχουν δει το φως της δημοσιότητας οι προκηρύξεις των διοργανώσεων της Επιτροπής Καλλιέργειας και Ανάπτυξης της ΕΠΣΔ.
Ο σχεδιασμός του προέδρου της Γιάννη Μικρόπουλου και των συνεργατών του, δεν παρουσιάζει ουσιαστικές διαφορές σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό, καθώς ο στόχος παραμένει η διοργάνωση όσο των δυνατόν περισσότερων τουρνουά στις ηλικιακές κατηγορίες Κ 10, Κ 8 και Κ 6 (με 8 έως 9 οι πάντες θα είναι απόλυτα ικανοποιημένοι), εννοείται τηρώντας με αυστηρότητα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της ηλικιακής κατηγορίας Κ 12 θα δημιουργηθούν τρεις όμιλοι στη Ρόδο, ο ένας εκ των οποίων θα απορροφήσει τις «δεύτερες» ομάδες των σωματείων και θα είναι άνευ συναγωνισμού. Προκειμένου να διατηρηθεί το ενδιαφέρον και το κίνητρο των παιδιών να παραμείνει ισχυρό, στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης και ανάλογα με τη βαθμολογική κατάταξη, θα δημιουργηθούν τρεις νέες, ανεξάρτητες κατηγορίες, η «χρυσή», η «ασημένια» και η «χάλκινη», οι οποίες και θα αναδείξουν τους πρωταθλητές τους.
Ανάλογα θα οργανωθούν τα τουρνουά στα νησιά του Βορείου Συγκροτήματος, ενώ η έναρξη των αγωνιστικών δραστηριοτήτων, στις διοργανώσεις ευθύνης της Επιτροπής Καλλιέργειας και Ανάπτυξης, προγραμματίζεται για την τρίτη εβδομάδα Οκτωβρίου.
Εξυπακούεται πως όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα κληθούν σε συνάντηση οι προπονητές και οι παράγοντες των αναπτυξιακών ομάδων, ώστε να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες του σχεδιασμού και να καταθέσουν τις απόψεις τους.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου