Τοπικές Ειδήσεις

Ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Κάσου εξοπλίζει με μηχανήματα το ιατρείο του νησιού

Με μηχανήματα για ιατρικές αναλύσεις, εξόπλισε το Περιφερειακό Ιατρείο της Κάσου ο δήμος του νησιού με στόχο την αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας προς τους κατοίκους.
Την Παρασκευή 17 Ιουλίου παραδόθηκαν στο Ιατρείο της Κάσου μηχανήματα ιατρικών αναλύσεων μέτρησης οξυγόνου του αίματος και μηχάνημα για την μέτρηση γλυκοζυλιωμένης, απαραίτητη ανάλυση για την διάγνωση και την παρακολούθηση της θεραπείας πασχόντων από σακχαρώδη διαβήτη. Η προμήθεια και η τοποθέτηση του ιατροτεχνικού εξοπλισμού έγιναν με την χρηματοδότηση του Δήμου Ηρωικής Νήσου Κάσου. Ο Δήμαρχος Μιχάλης Ερωτόκριτος γνωρίζοντας ότι το 60 % του πληθυσμού του νησιού ανήκει σε ευπαθείς ομάδες που αντιμετωπίζουν χρόνιες ασθένειες που χρήζουν βοήθειας και συχνής περίθαλψης, ανέφερε σε δελτίο τύπου, ότι « θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και θα προσφέρει κάθε δυνατή στήριξη προς το προσωπικό του ιατρείου ώστε μ’ αυτόν το τρόπο να μειωθούν οι μετακινήσεις των ασθενών με χρόνια νοσήματα για να μπορούν να λαμβάνουν οδηγίες από τους θεράποντες γιατρούς παραμένοντας στην Κάσο».

Πηγή: ert.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου