Σε κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «ΠΑΓΝΗ» στην Κρήτη νεαρός συμπολίτης μας ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα.
Η οικογένεια του Μιχαήλ-Παντελή, μέσα από ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, απεύθυνε έκκληση προς όλο τον κόσμο για οικονομική ενίσχυση, καθώς τα έξοδα για την αποκατάστασή του είναι τεράστια.
Αναλυτικά η σχετική ανάρτηση:
«Αγαπητοί φίλοι και συγγενείς.
Όπως ίσως να έχετε ήδη πληροφορηθεί ο Παντελής μας είχε ένα άσχημο ατύχημα με το μηχανάκι του, και από την Τρίτη 9 Ιουνίου βρίσκεται με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο νοσοκομείο “ΠΑΓΝΗ” στην ΚΡΗΤΗ. Η κατάστασή του εως σήμερα παραμένει κρίσιμη. Όλοι προσευχόμαστε σύντομα ο Παντελής μας να δείξει σημάδια βελτίωσης . Δυστυχώς ο δρόμος της αποκατάστασης του θα είναι μεγάλος και δύσκολος. Η κάθε οικονομική βοήθεια θα ήταν πολύ σημαντική ώστε να μπορέσουμε να καλύψουμε τα όποια έξοδα προκύψουν. Γι αυτό τον λόγο έχουμε τον ακόλουθο ΙΒΑΝ αριθμό λογαριασμού στην ΕΘΝΙΚΗ : GR2101106360000063692328931
Κάτοχος : ΜΙΧΑΗΛ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΡΥΔΗΣ,BIC: ETHNGRAA
Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την υποστήριξη σας και για τις όμορφες ευχές για ταχεία ανάρρωση.Ο Θεός να σας έχει όλους καλά.
Υ.Γ: Σας παρακαλώ εάν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου στείλτε μου μήνυμα στο facebook και όχι σε σχόλιο. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ