Την πρωτοβουλία «Υποστηρίξτε την Ελλάδα, Κάνετε Άμεση Κράτηση» (Support for Greece, Book Direct), λανσάρει το σύστημα online κρατήσεων για ξενοδοχεία WebHotelier.

Σύμφωνα με αυτήν, τα ξενοδοχεία που θα φέρουν το λογότυπο της καμπάνιας στις μηχανές αναζήτησης καλούνται να προσφέρουν πολιτική Εγγύησης Καλύτερης Τιμής καθως και επιπλέον πλεονεκτήματα στους επισκέπτες που επιλέγουν να κάνουν απευθείας κράτηση σε αυτά.

Στόχος της πρωτοβουλίας είναι να κάνει γνωστά στην τοπική κοινωνία τα πλεονεκτήματα που απορρέουν από τις άμεσες κρατήσεις που κάνουν Έλληνες ή ξένοι επισκέπτες σε τουριστικούς παρόχους.

Σύμφωνα με την WebHotelier, όλοι οι Έλληνες που κάνουν κράτηση σε ελληνικά ξενοδοχεία για τις διακοπές τους μέσω διεθνών online τουριστικών πρακτορείων, πρέπει να γνωρίζουν ότι ένα ελληνικό ξενοδοχείο θα χρειαστεί να καταβάλλει προμήθειες που μπορεί να αντιστοιχούν στο 25% ή περισσότερο της κράτησης.

Γι΄αυτό το λόγο, αναφέρει η WebHotelier, «καλούμε τους Έλληνες πολίτες αλλά και τους ξένους επισκέπτες που επιθυμούν να στηρίξουν τη δοκιμαζόμενη ελληνική οικονομία να κάνουν κράτηση απευθείας στους τουριστικούς παρόχους, καθώς έτσι θα δημιουργήσουν τον απαραίτητο χώρο που απαιτείται για τη βελτίωση υπηρεσιών, την ανακαίνιση των ξενοδοχείων, τις νέες προσλήψεις κτλ».

tornosnews.gr

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ