ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

55 Χρόνια Σχολή Χορού Έλλη Παρασκευά: 55 Χρόνια Έμπνευσης! – 55 Χρόνια Χορός»

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΘΕΑΤΡΟ ΤΑΦΡΟΥ

Φέτος, στις 30 Ιουνίου, στις 21:00, στο Θέατρο Μεσαιω­νι­κής Τάφρου “Μελίνα Μερ­κούρη”  η σχολή χορού Ε Παρα­σκευά καλεί το κοινό στη γιορτή για τα 55 χρόνια δημιουρ­γίας, έκφρα­σης και αφο­σί­ω­σης στην Τέχνη του Χορού.

Φέτος συμπλη­ρώ­νο­νται 55 χρόνια από τότε που άνοιξε τις πόρτες της η Σχολή Χορού μας, το 1970. Ήταν η πρώτη σχολή που ιδρύ­θηκε στο Αιγαίο και από τις πρώτες στην ελλη­νική περι­φέ­ρεια. Μισός αιώνας και κάτι, γεμάτος ρυθμό, δημιουρ­γία, συγκι­νή­σεις, προ­σπά­θεια και χαρά. Χιλιά­δες παιδιά έχουν περάσει από τις αίθου­σές μας, έχουν χορέψει, εκφρα­στεί, μεγα­λώ­σει μαζί μας. Η Σχολή έχει συμ­με­τά­σχει σε αμέ­τρη­τες παρα­στά­σεις, εκδη­λώ­σεις, συνερ­γα­σίες εντός και εκτός Ρόδου, και συνε­χί­ζει το έργο της με αφο­σί­ωση και αγάπη για την τέχνη του χορού.

Μια ξεχω­ρι­στή επε­τειακή παρά­σταση, με τη συμ­με­τοχή όλων των ηλικιών και όλων των τμη­μά­των της σχολής, γεμάτη κίνηση, φως, συναί­σθημα, ρυθμό και χορευ­τική μαγεία.

Μια βραδιά αφιε­ρω­μένη στο παρελ­θόν, το παρόν και το μέλλον.

Μια ωδή στη δύναμη του χορού που μας ενώνει… χωρίς λόγια.

Είσοδος Ελεύ­θερη.

Με την υπο­στή­ριξη της Εφο­ρείας Αρχαιο­τή­των Δωδε­κα­νή­σου.

Χορηγοί επι­κοι­νω­νίας: Ραδιό­φωνο Λυχνάρι, rhodes.com.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.