Αθλητικά

Ποδόσφαιρο: Σημαντικές αλλαγές στα νέα έντυπα μεταβολών

Πολλές και σημαντικές αλλαγές θα έχουν τα νέα έντυπα μεταβολών ποδοσφαιριστών για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021, τις οποίες θα πρέπει να προσέξουν τόσο οι επαγγελματικές, όσο και οι ερασιτεχνικές ομάδες για να μην κάνουν λάθη, δυσχεραίνοντας την έκδοση των δελτίων αθλητικής ιδιότητας.
Οι αλλαγές σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «δσπορ» είναι οι εξής:
-Τα έντυπα από δύο που ήταν στα προηγούμενα χρόνια, πλέον θα είναι τρία. Συγκεκριμένα έντυπο για μεταβολή Έλληνα ποδοσφαιριστή, έντυπο για αλλοδαπό ποδοσφαιριστή που μετεγγράφεται από έναν ελληνικό σύλλογο σε άλλον, και έντυπο αλλοδαπού ποδοσφαιριστή που αποκτάται από Ελληνική ομάδα από σύλλογο του εξωτερικού.
-Πλέον δεν θα υπάρχει δανεισμός ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή, αλλά η παραχώρησή του σε άλλη ομάδα θα γίνεται με μετεγγραφή ορισμένου χρόνου.
– Προστέθηκαν στο έντυπο μεταβολών συγκεκριμένες ενδείξεις για μετεγγραφή και δανεισμό επαγγελματία ποδοσφαιριστή.
-Στα στοιχεία του ποδοσφαιριστή, είτε επαγγελματία, είτε ερασιτέχνη, προστέθηκαν υποχρεωτικά το ΑΜΚΑ και email.
– Στην πίσω πλευρά του έντυπου μεταβολών, αφαιρέθηκε η βεβαίωση γιατρού που ήταν υποχρεωτική στα προηγούμενα χρόνια, καθώς πλέον όλες οι ομάδες είναι υποχρεωμένες να έχουν κάρτα υγείας όλων των αθλητών τους.
Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι τα έντυπα μεταβολών βρίσκονται ήδη στην ΕΠΟ και μέσα την προσεχή εβδομάδα θα είναι στην διάθεση των ΕΠΣ και των ομάδων.
Η «δσπορ» παρουσιάζει αποκλειστικά τα νέα έντυπα μεταβολών ποδοσφαιριστών ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου