Μία εξαιρετική πρωτοβουλία πήρε η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου, η οποία θα διοργανώσει το χειμερινό εργασιακό τουρνουά μπάσκετ. Μάλιστα, η διοργάνωση θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Γιώργου Κατσικανταή, ο οποίος επί σειρά ετών ήταν γενικός γραμματέας της διοργανώτριας αρχής και παράλληλα τα τελευταία έτη πρόεδρος του Συνδέσμου Κριτών Καλαθοσφαίρισης Δωδεκανήσου. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές προσεχώς από την Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου, η οποία θα ορίζει τους αγώνες και θα είναι η διοργανώτρια αρχή του εργασιακού τουρνουά μπάσκετ, που θα έχει διάρκεια όλο το χειμώνα.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου για το εργασιακό τουρνουά: «Η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα της, το χειμερινό εργασιακό τουρνουά μπάσκετ 2020-21. Θέλοντας να τιμήσουμε τη μνήμη και την προσφορά του Γιώργου Κατσικανταή στο ροδίτικο μπάσκετ και στην Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου, ανακοινώνουμε ότι το τουρνουά θα φέρει την ονομασία του, ως ελάχιστο φόρο τιμής. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές προσεχώς, όπως και η προκήρυξη του τουρνουά».
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ
Από την Ε.Ο.Κ. εστάλη στην Τ.Ε. Δωδεκανήσου η παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με τις λίστες αθλουμένων μελών: «Σας γνωρίζουμε προκειμένου να ενημερώσετε τα σωματεία της περιοχής σας, ότι λόγω της μετάθεσης των ημερομηνιών της διεξαγωγής της τελικής φάσης των πανελλήνιων πρωταθλημάτων, τα σωματεία τα οποία θα συμμετάσχουν σε αυτήν θα έχουν το δικαίωμα εφόσον το επιθυμούν, να υποβάλλουν στην Ε.Ο.Κ. τις καταστάσεις αθλουμένων μελών ή και να προχωρήσουν σε διαγραφή αθλητών από τους πίνακες αυτούς, με σχετική απόφαση του Δ.Σ. τους, έως και πέντε εργάσιμες ημέρες μετά την ολοκλήρωση της τελικής φάσης του πανελλήνιου πρωταθλήματος στο οποίο έλαβαν μέρος».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ